שלום לכולם...

VIHIMAN

New member
שלום לכולם...

אני מחפש מסעדה סינית טובה ואיכותית באיזור ירושלים... משום מה קשה מאוד מאוד למצוא באיזור זה מסעדה סינית באמת טובה. אם יש לכם גם הצעות על מסעדה כזאת בתל אביב אני אשמח לשמוע, אבל עדיף ירושלים. תודה מראש :)

גידי42

New member
לא מכיר סינית טובה בירושלים

אבל בת"א אני ממליץ על אהרוני (יאן יאנג ברוטשילד) והסינית האדומה של בויקו בסוף דיזנגוף.

Lear22

New member
זה אני או ש

בבליל הביסטרואים שתקף את תא לאחרונה הסיניות קצת נדחקו לשוליים? הן עדיין פופולאריות או שהיום פחות?

VIHIMAN

New member
קודם כל תודה, ועוד שאלה...

מה בערך המחירים בשתי המסעדות האלה? מה המנות המומלצות?

גידי42

New member
ביאן יאנג יש דיל גם בערב

משהוא של מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר מאד מפתה. עדיף שתתקשר לשם ותשאל.

רומי 007

New member
ין ינג (דרך קנגורו)

ניתן להזמין דרך קנגורו ואז עסקית עולה בין 57-79 תלוי בשעה ובתכולה. כדאי להזמין בין 12:00-18:00 ואז המחיר יותר זול. דקה לאחר מכן כבר משלמטים תעריף ערב. מומלצות בין ינג: בראשונות: האגרול טעים מאוד, גם מרק וון טון (כבר נהיה לי חם רק מעצם המחשבה על זה) עיקריות: בקר בסצ'ואן ודבש, עוף ברוטב בוטנים, עוף עם פלפלים (אגוזים וירקות), חזיר אני לא אוהבת והברווז לא מומלץ. לא הזמנתי שם מעולם פירות ים. בקינוחים: דמפלינג תמרים, סלט פירות (הם מוסיפים לו גי'נג'ר וזה מוצלח מאוד). הזהרה: האוכל מאוד שמן (לא רק משמין אלא פשוט נוטף שמן. הבשר טובע ברטבים עתירי שמן). בין סוגי האורז המומלץ היחיד הוא המטוגן. מקבלים גם כרוב מומחץ מצויין. סהכ": ארוחה טעימה לרעבים. אם יש לי אפשרות תכנון וזמן כדי ללכת למסעדה ולא להזמין הביתה - זו אופציה ממש דחוקה עבורי. המנות החדשות (יחסית) הן מנות דימסם לא מדהימות וארוחת איטריות - לדעתי לא ממש טעימה. למי ששם לב - מאז שאהרוני סגר את שאולין (ובצדק) הוא פשוט העביר את התפריט שלה הישן לתוך זה של ין ינג והיום ניתן להשיג שם את מה שהיה קיים בשתי המסעדות.

רומי 007

New member
עונות השנה אולי

ליר - נדמה לי שיותר מתחשק לאכול סיני בחורף כשקר מאשר בקיץ כשכל גרם של שמן נדבק לך לירכיים ואז מתביישים ללכת בבקיני....סתאאם - אני חושבת באמת שבקיץ מתחשק אוכל ממוזג. איכשהו בקיץ גם לא בא לי לאכול אוכל צרפתי קלאסי.

למעלה