שלום לכולם....

SHARON 103

New member
שלום לכולם....

אני חדש בפורום הזה ויש לי 2 שאלות / בקשות- 1. אפשר לקבל המלצות על מנגינות של מדיטציה ובכלל מנגינות נעימות שאפשר להירדם איתן? 2. איפה אני יכול ללמוד בפירוש את כל הטכניקות והדרכים לביצוע של מדיטציות? תודה...

REBURN

New member
שרון שלום ../images/Emo140.gif

וברוך הבא
להגדרה של מוסיקה
למדיטציה תוכל למצוא מגוון רחב שמוגדרים כך (יש כאלו שלא שומעים מוסיקה במדיטציה אבל עזוב זאת כרגע) אציין את המגוון: 1 ישנם מוסיקה של צלילי הטבע
ניתן לקנות את הדיסקים בחנויות סטימצקי בסכומים מאוד נמוכים כמו 15 ש"ח לדיסק נקראים sound of nature למעשה אלו צלילי של מפלים ברקים דולפינים ועוד (נחמד) אבל אישית לא אהבתי לשימוש במדיטציה רק בשביל הכייף גם הרדמות
( אבל זה אישי) 2 ישנם צלילם כמו טראנס בסגנון אוליבר שאנטי טראנס "מרגיע וסוחף " יש גם מבחר רב לדיסקים כולם מכירים את הסגנון צריך להתרשם (מזכיר לי את enigma) יש בכול חנויות המוסיקה השונות 3 מוסיקה מרגיעה בסגנון הודו לא מכיר משהוא מיוחד אבל בחנויות אולי חנויות אטניות ניתן למצוא 4 כמובן שיש הרבה שירים שניתן למצוא ברשת קטגוריות meditation אבל זה לא חוקי להפנות קישורים בפורום אולי במסרים טוב טכניקות למדיטציה גם כן יש מספר מגוון של טכניקות בכדיי טיפה להתרשם גש לקישורי הפורום הפינה השבועית תראה הסבר על מדיטציית הזן שם תראה שתי אתרים המסבירים כיצד לתרגל להתרשמותך מדיטציות דינאמיות יש הסבר על כול הטכניקות שקיימות ניתן לראות קבצי וידיאו להמחשה מדיטציה טרנסנדנטלית תראה חומר רב וכיצד מתחילים ללמוד כמו כן על הויפאסנה(יש קצת חומר בשלב זה הרחיב בהמשך) שאל אותי כול שאלה ואשמח לענות לך כמו כן יש בקישורי הפורום אתרים לטכניקה זו אני חושב שזה טוב להתרשם זה נחמד ומעניין לידע הכללי קרא וחזור אלינו בשאלות או בבקשה לתקציר מזורז על קצה המזלג בשמחה נעזור לך
קריאה
נעימה

למעלה