שלום לכולם!!!!! מישהו יודע מתי אמור לצאת דיסק חדש או אם הם עובדים עליו בכלל? thanx
N Nishuk New member 4/7/03 #1 שלום לכולם!!!!! מישהו יודע מתי אמור לצאת דיסק חדש או אם הם עובדים עליו בכלל? thanx
C crazy4tc New member 4/7/03 #2 שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif הם התחילו לא מזמן להקליט את הדיסק החדש והם אמורים לסיים עד ל11 באוגוסט כי אז הם מופיעים בברזיל. (אבל למה לא בארץ???? ) ד"א: כל מעריץ של דה קולינג מוזמן להשאר כאן
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif הם התחילו לא מזמן להקליט את הדיסק החדש והם אמורים לסיים עד ל11 באוגוסט כי אז הם מופיעים בברזיל. (אבל למה לא בארץ???? ) ד"א: כל מעריץ של דה קולינג מוזמן להשאר כאן
A aYaLoLy New member 4/7/03 #3 welComE ../images/Emo24.gif יאיי עוד אנשימ חדשימ וולקאמממממ ולאה כבר ענתה על השאלה אוו.. אני יולי\אילה ואני בת 14 וחצי מת"א
welComE ../images/Emo24.gif יאיי עוד אנשימ חדשימ וולקאמממממ ולאה כבר ענתה על השאלה אוו.. אני יולי\אילה ואני בת 14 וחצי מת"א
A Adrienne New member 7/7/03 #4 שלום! ברוכה הבאה!! אני ממש ממש לא יודע מתי הולך לצאת הדיסק החדש, אבל אני יודע שהם עובדים עליו...
N Nishuk New member 8/7/03 #6 ../images/Emo9.gifתודה רבה על קבלת הפנים......../images/Emo9.gif מישהו יודע מה הקטע עם סנטנה כי שמעתי שהCALLING הקליטו איתו שיר אבל באלבום בעצם זה הסולן של ניקלבק אז ממש לא הבנתי מה הולך כאן ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי תודה....
../images/Emo9.gifתודה רבה על קבלת הפנים......../images/Emo9.gif מישהו יודע מה הקטע עם סנטנה כי שמעתי שהCALLING הקליטו איתו שיר אבל באלבום בעצם זה הסולן של ניקלבק אז ממש לא הבנתי מה הולך כאן ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי תודה....
A aYaLoLy New member 8/7/03 #8 המפפפ |אפי|../images/Emo79.gif השיר הוא בעצמ של סנטנה והניקלבאק - או הסולנ שלהמ.. צ'אק משו.... אבל דה קולינג "חידשו"} אותו עמ סנטנה לשיר קוראימ WHY DONT U AND I
המפפפ |אפי|../images/Emo79.gif השיר הוא בעצמ של סנטנה והניקלבאק - או הסולנ שלהמ.. צ'אק משו.... אבל דה קולינג "חידשו"} אותו עמ סנטנה לשיר קוראימ WHY DONT U AND I
N Nishuk New member 8/7/03 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|* סתם כי בא לי להקפיץ...!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|* סתם כי בא לי להקפיץ...!!!!