שלום לכולם

PlAyBoY gIrL

New member
שלום לכולם

אתם יכולים להביא לי אתרים לבתי ספר לגלישה? ת'נקס מראש!

PlAyBoY gIrL

New member
../images/Emo2.gif

מישהוווווווווווווווווווווווווווווווו בבקשה זה חשוב

shacta man

New member
למה את לחוצה?../images/Emo8.gif

הקיץ רק התחיל
בכל מקרה צרפתי את האתר של top sea ולפי מה שהבנתי יש אנשים מהפורום הזה שלומדים שם. שיהיה בהצלחה

PlAyBoY gIrL

New member
חחחח תודה

אבל האמת שיש לי עוד קורסים ואני חייבת לשלב אותם..... אזזזז בכל זאת ת'נקס

faith2

New member
המורה שלי../images/Emo9.gif

מצוייין! רק עכשיו נמצא בהוואי
אבל יש לו שותף, אל דאגה

shacta man

New member
אז ככה...

דיברתי במייל ניראה לי אם אוריאן והוא נתן לי את הטלפון של גיא אבל עוד לא דיברתי איתו, אני קצת לחוץ בזמן עכשיו
בכל מקרה ספרי לי קצת על השיעורים (כמה אנשים אתם בשיעור, מי האנשים וכאלה) על איך אתם קובעים להפגש, ובככלל איך זה?

faith2

New member
בכיף../images/Emo9.gif

קודם כל את גיא אני ממש לא מכירה, פעם אחת ראיתי אותו, אבל יש מישהו כאן בפורום שלמד איתו- תום, אז ספציפי על גיא תשאל את תום. אני רק יכולה להגיד לך שאוריאן מצוייין, ממש כיף איתו. קיצר ככה, בהתחלה היינו 2 בשיעור ואז הצטרפה ענווה (כיום גם כאן בפורום)...אם אתה לוקח שיעור יחיד כאילו לבד זה עולה 100 שקל. אם אתה לאקח 1+ לכל אחד עולה 60...השיעור כמשך 60 דקות, המדריך מביא ה-כ-ל! גלשן חולצת גלישה, ובחורף גם חליפת גלישה... עכשיו קודם כל! השיעור הוא פרטי, אם אתה רוצה שהוא יוסיף לך מישהו ואין לך חבר, אתה יכול לבקש ממנו....ככה אתה חוסך 40 שקל... בקשר לקבוע מפגש, לפי איך שלך מתאים, לפעמים בשעות האלה המדריך לא יכול אבל לרוב זה תמיד לפי הלוח זמנים שלך. אגב, אתה גם יכול לקנות גלשן ממנו במשך הזמן... בהצלחה!!!!!!!!!!!!......אתה רק גולש מתחיל?

shacta man

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני גולש מתחיל יחסית
זאת אומרת יש לי כבר גלשן וחליפה אבל לא היה לי זמן להשקיע בזה אז חשבתי שברגע שתקופת המיבחנים שלי תסתיים אני אשקיע בזה את כל הזמן שלי אוריאן ענה לי על המייל כבר למחרת ששלחתי אותו שוב תודה

surfislife

New member
חחחח סתכלו כמה הסמכות בנושאים......

חחחחח כולם פה מסמיכים

למעלה