שלום לכולם היי קוראים לי סיון ואני בת 19 חדשה בפורום ומעריצה גדולה של נטליה אוריירו
נ נטי האחת New member 23/6/03 #1 שלום לכולם היי קוראים לי סיון ואני בת 19 חדשה בפורום ומעריצה גדולה של נטליה אוריירו
N niravital New member 23/6/03 #5 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ניר אביטל, בן 17 מקיבוץ מצר ("איפה זה?") תהני פה ותתרמי מה שיש לך לתרום (ויש ) וכמובן שגם אני מעריץ של נטליה, כולנו פה
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ניר אביטל, בן 17 מקיבוץ מצר ("איפה זה?") תהני פה ותתרמי מה שיש לך לתרום (ויש ) וכמובן שגם אני מעריץ של נטליה, כולנו פה
ש שירנושקה New member 23/6/03 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני שירן בת 15 וחצי מסקוטלנד... תהני
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני שירן בת 15 וחצי מסקוטלנד... תהני
B buzaglo New member 23/6/03 #7 סיון../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני יוסי בן 20 מחיפה וגם אני נפלתי בשבי כמו כולנו פה בקסמיה של המלכה
סיון../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני יוסי בן 20 מחיפה וגם אני נפלתי בשבי כמו כולנו פה בקסמיה של המלכה
B buzaglo New member 23/6/03 #8 נ"ש שירן../images/Emo41.gif היי אני חדש פה אז אנחנו לא מכירים חח בהתחלה חשבתי שאת צוחקת שרשמת שאת מסקוטלנד אבל הצצתי בכרטיס שלך נו אני נידחף כמו ישראלי טיפוסי והבנתי שאת רצינית לילה טוב או בוקר טוב? העיקר שהכול טוב וזה מה שחשוב
נ"ש שירן../images/Emo41.gif היי אני חדש פה אז אנחנו לא מכירים חח בהתחלה חשבתי שאת צוחקת שרשמת שאת מסקוטלנד אבל הצצתי בכרטיס שלך נו אני נידחף כמו ישראלי טיפוסי והבנתי שאת רצינית לילה טוב או בוקר טוב? העיקר שהכול טוב וזה מה שחשוב
$ $ מעיין $ New member 23/6/03 #11 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ~ התמכרות נעימה ~