שלום לכולם

free soul

New member
שלום לכולם

אני בת 26 ומאוד רוצה להיכנס להריון .אבל מבחינת העבודה זה קצת בעיה. אני עובדת חצי שנה .ובעבודתי לא מתלהבים מנשים בהריון.אני לא יודעת מה לעשות?

blue4u2

New member
תשובתי היא קטלנית ../images/Emo13.gif

אבל קבלי זאת בחיוך, אחת משלוש: 1) או שתישארי בעבוד ולא תיכנסי להריון 2) או שתישארי בעבודה ותיכנסי להריון 3) או שלא תישארי בעבודה ותיכנסי להריון. את צריכה להחליט בעצם....אם הבחירה היא באופציה השלישית - ובעצם תפוטרי (חלילה
) בשל ההריון, את זכאית לתבוע את מקום העבודה ולקבל פיצויים. זה נשמע אגב מאוד לא תקין מה שאת מציינת - "בעבודתי לא מתלהבים מנשים בהריון"
...יש להם בעיה עם זה....Facts of Life!!!!!!! אז אל תחליטי לא להיכנס להריון רק בגלל מה שיאמרו לך שם....במקרה הגרוע....את יודעת... (מה שציינתי קודם)...אבל נאחל לך שזה לא יקרה
...

bapi

New member
לפני הכל שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

אם הריון זה מה שאת רוצה אז - GO FOR IT!!!
אבל בגלל שאני אורחת פה מפורום פוריות אני רוצה להזכיר וחס וחלילה לא להדאיג,
אבל לפעמים זה לוקח קצת זמן ולא ברגע שמחליטים זה קורה.
אז שהעבודה לא תהיה הגורם המכריע בהחלטה אם לנסות או לא, טוב?
ושוב - בהצלחה!

את צריכה להחליט

מה הכי חשוב לך. אני מוצאת שאנחנו עסוקים רוב יומנו בעבודה ועם העבודה ומעט מאוד עם המשפחה והילדים כשהם נולדים. ואחרי שמשקיעים כ-40 שנה בעבודה, לפעמים עם הרבה לחץ שגורם להשאר גם שעות נוספות על חשבון המשפחה, יוצאים לפנסיה בגיל 65. ומה קורה אז? מה נשאר ביד? האם נשארת תחושת הסיפוק של העבודה? האם מישהו בעבודה זוכר לך כמה השקעת ועל מה ויתרת או שנשארים עם האהבה של המשפחה?
סתם קצת הגיגים פילוסופיים על הבוקר. אז ההחלטה בידיך. ויכול להיות שתחליטי עכשיו שהעבודה חשובה יותר, ובעוד כחצי שנה תחליטי אחרת. קחי בחשבון שלא תמיד קל להכנס להריון. יש כאן בנות שמנסות כבר מעל חצי שנה ועדיין לא הצליחו. כך שיתכן שגם אם תרצי עדיין יקח זמן להצלחה.

למעלה