שלום לכולם

בטי בם

New member
שלום לכולם

הצצתי קצת כאן, לא ביקרתי כאן המווון זמן, אולי שנה ואולי יותר. בכל מקרה ראיתי את הדיון לגבי קריאה עצמית ורציתי להגיד שאני ממש לא מצליחה לקרוא לעצמי, אני לא חושבת שאפשר להיות מספיק אובייקיבית בשביל זה. חוץ מזה רציתי לשאול אם גם יש כאן אפשרות לקבל קריאה כלשהי דרך הפורום ואם אתם עושים את זה לפעמים אחד לשני, יש המון שאלות שמטרידות אותי בזמן האחרון והייתי שמחה להעזר קצת אבל לא יודעת אם זה נהוג ומתאים. בי בינתיים וסופשבוע טוב.

scorpia

New member
הי בטי

תנסי לפרוס לעצמך פריסה בתחום מסויים, תכתבי לנו את השאלה ששאלת, את עמדות הקלפים ואנחנו ננסה לפענח לך את הפריסה שלך! מה דעתך?

בטי בם

New member
האמת, נראה לי מסובך

מה גם שאני פורסת בעיקר באושו ופחות מכירה לעומק קלפים אחרים... אולי אני אנסה לבקש מסר להשבוע? מה אני צריכה לכתוב בשביל זה?

scorpia

New member
אני מכירה את אושו...

את יכולה לפרוס עם קלפי אושו, ואעזור לך לפענח

בטי בם

New member
אוקי...

יש כל כך הרבה שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. אני אתחיל בזה שבזמן האחרון, יש קלף שחוזר אצלי כמעט בכל פתיחה שאני מנסה לעשות לעצמי, מוטיב חוזר כרגע בחיים שלי. הקלף הוא : abundance שנדמה לי שהוא מכונה גם מלך הקשתות. חוץ מזה בעניין זוגיות: יש מישהו שמוצא חן בעיני כבר הרבה זמן. נראה שהשבוע נדבר בענינינו, אני רוצה לדעת לאיזה כיוון לקחת את השיחה ובכלל האם להתעקש על שיחה ואולי לוותר בכלל על כל העניין איתו מכל מיני סיבות וגם אם יש לזה סיכוי. פתחתי ארבעה קלפים: הראשון יצא לי קלף האוהבים השני יצא לי traveling שזה הציור של עולה הרגל שצועד להר השלישי יצא לי courage קלף האומץ, אני מניחה שככה הוא מתורגם בעברית והרביעי יצא לי adventure נראה לי שחלק מהתשובה ברורה לי, אבל הייתי שמחה לשמוע עוד תודה סקורפיה... תמיד אני לומדת מאחרים שמפרשים, זה נורא מעניין לראות עוד זויות

scorpia

New member
ו...

יש קלף סיכום??? אתן לך את הפרוש שלי מחר!!! שיהיה לך לילה טוב!

בטי בם

New member
שלפתי עוד קלף עכשיו

בדרך כלל אני לא מוציאה קלף סיכום בנוסף לפריסה. מקוה שזה בסדר, כי כמה שעות אחרי הקודמים... יצא הקלף של turning in דווקא נראה לי שזה קלף שנכון לי להרבה דברים עכשיו, לאו דווקא ספציפית. תודה, מחכה בקוצר רוח....

scorpia

New member
בטי יקרה,

פרט אחרון לפני שאני מנסה לפענח לך. מצורף כאן קובץ של 4 קלפים שמצאתי ששייכים לפריסה שלך. משום מה לא מצליחה להבין מהו קלף traveling. נא פרטי יותר מה יש בקלף, כולל צבעים! תודה

scorpia

New member
חיפשתי בחפיסה שלי...

האם את מתכוונת ל- traveling לקלף מספר 8 בעל מעויין אדום? או קלף מס' 8 עם מעויין צבעוני? או קלף מס' 2 עם מעוין צבעוני?

בטי בם

New member
אני רחוקה מהקלפים שלי כעת

אבל האמת היא שהטעיתי אותך. לא ממש רואים את עולה הרגל, רק אם מסתכלים ממש טוב. מדובר על קלף שבו יש הר בצבעים חומים , זה מה שאני זוכרת כרגע, והפרטים שאני יודעת הוא שיש מקדש למעלה, ועולה רגל שמטפס בהר, אבל שניהם לא נראים לעין כי מה שחשוב זו הדרך...

בטי בם

New member
../images/Emo10.gif אולי נוותר

זה נהיה מבצע מסובך, והחיים, את יודעת, זורמים הלאה. בכל אופן תודה רבה. באמת.

scorpia

New member
איך שאת רוצה!

לא מבינה מה הסיבוך אבל... מה שתגידי!!!!

בטי בם

New member
מצטערת....

אני כבר יומיים לא בבית והקלפים כן, וזה נראה לי פשוט לוקח לנו המון זמן, אבל אני מתנצלת, סתם הייתי קצת חסרת סבלנות. אני אגיע היום ואגיד לך איזה קלף זה בדיוק, יותר מאוחר.

בטי בם

New member
הי סקורפיה

שוב מתנצלת, אתמול כשכתבתי הייתי עייפה, רעבה, וחסרת סבלנות, ורציתי סיפוקים מיידיים... כמובן שיש לי סבלנות שהכל יהיה ברור ונהיר ושתאמרי לי מה דעתך, וסליחה אם פגעתי. הקלף traveling הוא קלף מספר 8, מעוין אדום. תודה ויום נפלא.

scorpia

New member
אוקיי בטי...

ממה שאני מבינה בשאלה שלך, את רוצה לדעת לאן הדברים בינך לבין בן זוגך יתגלגלו, אם שיחה איתו תעזור. לפי הקלפים שיצאו לך... נראה כי אתם מאד אוהבים אחד את השני, ואכן נמצאים במצב של התלבטות לאן להמשיך הלאה (הנאהבים), זה קשר שרק התחיל במסע שלו, הוא רק בתחילת הדרך, אם תעלי על ההר תגיעי אל השמש, האור שלמעלה (המסע) ועם אומץ והסתכלות על הדברים החיוביים שבקשר, תוכלי לאגור כוחות ואומץ ולהתקדם עם הקשר הזה, למרות חששותיך (אומץ). אם תחליטי ללכת על זה תראי את האור בקצה, את אורות הקשת והתחלה של הרפתקה והצלחה בקשר (הרפתקה). הקלף סיכום מראה כי יש כרגע צורך בדחיית השיחה, יותר לבדוק עם עצמך מה את באמת רוצה ולאן עליך להתקדם. את צריכה להקשיב לעצמך, לבפנים שלך ולא לאנשים שנמצאים סביבך. רק את יודעת מה טוב לך ומה את רוצה (פנימה). מה את אומרת? שיהיה בהצלחה

בטי בם

New member
תודה

מאד מעניין לראות איך את מפרשת, שזה כל כך אחרת ממני, מכל מה שהיה עולה על דעתי.... בגדול, באינטואיציה, זה נראה לי נכון. התייעצתי עם מישהי שאמרה לי לדבר איתו - יחסינו לאן, ולעומת זה יש המון אנשים שאומרים לי לוותר בכלל, כי אני דלוקה על האיש כבר שנה ורק עכשיו התחלנו להתקרב יותר וזה צעד קדימה שניים אחורה. בתחושה הפנימית שלי- שלה אני אמורה להקשיב- דווקא זה לא ממש יעזור שיגידו לי לא להיות בעניין כי יש לי רגשות חזקים כלפיו מהיום שנפגשנו לפני שנה, וגם כשנפגשנו השבוע לא הצלחתי להביא את עצמי לשיחת "יחסינו לאן" שחשבתי שאולי כדאי לעשות, כי זה הרגיש לי לא נכון ולא מתאים. מה שהייתי מוסיפה לגבי הקלף שאת פירשת אותו כללכת לכיוון האור, זה שהקלף מדבר על מסע, על דרך שהיא לא פשוטה (מתקשר לי לאומץ) שאני צריכה לעבור על מנת להגיע אל האור, וגם שכדאי שאתמקד בדרך , במה שקורה עכשיו, ולא במטרה (להגיע לאור, ליחסים הנכספים, או איך שלא אראה את זה). שוב תודה, זה מעניין מאד!

למעלה