שלום לכולם!

baliti

New member
שלום לכולם!

שלום מאור, שלום מתן, שלום אבישי, שלום גם לך מיכל, שלום לקורס 7 וקורס 8, שלום לאלו שלא זיהיתי עדיין ולאלו שלא מטכני חיפה. הסתיימה שנה וזה היה מהיר. אני ממש נהניתי לעבוד אתכם ולראות איך אתם משתנים\מתבגרים\מתעצבים. אני מקווה שאתם מרוצים מהשיבוץ למגמות ואני מאחל לכווווולם הרבה הצלחה בהמשך. אני מצפה לראות את כולכם בשנה הבאה כמובילי השכבה בהתנהגות, בציונים ובתפקידים (חניכים תורנים, חתפ"ים וכו'). לצערי נשארתי כיתה... ואני אראה אתכם רק בהפסקות, אז תקפצו לבקר!

לבליתי הנחמד

רק שתדע שהשנה הזו הייתה מהממת, למרות שאני לא בשכבה שלך.... במסיבת סוף שנה שאלת אותי למה התחפשתי. התשובה שלי היא שאני רק עכשיו מתחיל להוריד את כל המסכות בחיים שלי ואני ממליץ לכל מי שקורא את ההודעה הזו לעשות בדיוק את אותו הדבר, אתם תגלו כמה זה כיף. פשוט תהיו עצמכם, לא משנה כמה זה מוזר. אל תחיו על פי מוסכמות חברתיות. תודה לך...

Prince Yoni

New member
../images/Emo9.gif

אהלן שמעון
כמה דברים: מיכל - זאת לא היא לפי מה שחקרתי
חחח... אבישי - זה ההוא עם הניק god.... משהו ... (אבישי התאלינדי - מכיר לא
) אני גם נהנתי להיות תחת חסותך בתור הממ"ח שלי, באמת עזרת לי תמיד, ואני בטוח שכולם מסכימים איתי
חבל שאתה לא יכול להיות המדריך שלי בשנה הבאה
בקיצור, בהצלחה לך בהמשך
, תמסור ד"ש לכלום מאיתנו. שמעון we love you
ממני, יוני

Prince Yoni

New member
חחח...

זוהי האמת! מתי רונן יחזור? אני רוצה שיקפוץ לביקור ואפילו יהיה פעיל קבוע! יש המון מה לשאול אותו! check it out.... תודה, יוני

דרך אגב!!

נהנתי להיות תחת פיקודך כממ"ח השכבה! פשוט אין עליך אתה גדול-לא רק אני אומר זאת-פשוט כולם מדברים עליך שאתה מפקד טוב והלוואי שתהיה איתנו בהמשך....... נ.ב-אך תדאג אני יבוא לבקר אותך ואת כל הסגל שנה הבאה

akapulko2020

New member
נחמד לראות

שעכשיו אפשר לדבר עם הממ"ח [גם ]בפורום ב"תפוז"....כמה שהדברים השתנו. שמחה לראות שהרעיון של להתחיל משכבת ט' מצליח(ככה זה נראה),כי זכורים לי סיפורים על שכבת ט' הראשונה (שנת 1999 או 2000 אם אינני טועה),וכמה שהיה להם קשה להסתגל. [ואני סתם מבקרת בפורום מתוך סקרנות וכנראה טיפה נוסטלגיה ,אולי- של מדריכה לשעבר בטכני חיפה,עוד כשקראו לו "תיכון תעופה" -כן כזה מזמן
] בהצלחה בהמשך הדרך

למעלה