שלום לכולם!

smady by

New member
שלום לכולם!

אניח דשה בפורום, ואני מהנוער הציוני.. מישהו מכיר? אני בטוחה שלא.. הוא עומד להתפרק ולהתחבר לתנועת המושבים (aka הנוער העובד והלומד). אני מהדרום וב-22 יש לנו קורס מדצ"ים (עד עכשיו הדרכתי בכל מקרה כי לא היו מדריכים ואחרי הקורס אי יהיה באמת מדצי"ת) מישהו מפה גם יוצא??

שלום לך!

אני אומנם לא יוצאת לקורס מדצ"ים כי כבר הייתי בקורס שנה שעברה (אני בכיתה י') אבל רציתי לדעת איפה הקורס מדצ"ים שלך ?

adi u

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני עדי..ואני מקצ"ב...נכון לא נשמע לך מוכר.... זה בגלל שזה תנועה מקומית בבת ים.... ברוכה הבאה...תעשי חיים

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

ד"א... את יוצאת לקרוס מד"צים של הנוער העובד והלומד? או שזה עדיין במסגרת הנוער הציוני? אם את יוצאת עם הנוע"ל את הולכת ממש ממש ממש להנות!!!
- דודי

הנוער הציוני ביחד עם בני המושבים

במקום שנקרא הדסים ובמקום הנקרא "נווה הדסה" וכן, אני מכיר את התנועה שלך,ואני גם די אוהב אותה(מאז שהייתי במחנה חורף של התנועה באנגליה...) יהיה לך כיף,זה מובטח.

smady by

New member
מצטערת לבשר לך אבל..

התנועה הולכת להתמזג עם בני המושבים או\ו להתפרק בכלל... דווקא אמרו לי שזה לא יהיה הכי כיף כי יש הרבה עבודה, ואני יהיה בקבוצה שאני לא מכירה בה אף-אחד כי מפרקים אותנו בכוונה ובנוסף נראה לי יש 2 מקלחות לכל 5 כיתות של 12 אנשים.... נ.ב- לחוליה החלשה- אני מהנוער הציוני אבל אני יוצאת לנוע"ל מהסיבה שכתובה למעלה...

rinani

New member
וואי איזה יופי את מצטרפת לבני המושב

ים איזה כיף לך!!! כן אני מבני המושבים!!! אבל אני כבר הייתי במדצים ואת הולכת לעשות את הכייף של החיים שלך אז תהני מחר במדצים ואולי תפגשי את בת דודה שלי ועוד אנשים מהמועצה שלי עמק חפר

s h e e p i t

New member
מממ...

היי גם אני חדשה חלקית כאן אני מלב שרון ואני גם יוצאת לקורס (בהדסים) ואז מה אם מפרקים אותנו?! את תכירי אנשים חדשים וכל מי שחזר משם אמר שהיה ממש כיף אז תהנו כולם =)!

למעלה