שלום לכולם

sendi!

New member
שלום לכולם

היי אני חדשה פה אז חשבתי אולי להכיר את משתתפי הפורום ושכל אחד יספר על עצמו כמה מילים על עצמו הייתי כבר בפורום נוער אחר ובהתחלה היה מזה סבבה אבל אח``כ נמאסו כולם שם..אז חשבתי לנסות פה אוקיי אני בת 16 פלוס מאשדוד רוקדת בלהקת ג`אז ``אקו-אגו`` חסרת חבר כרגע...מזה כרגע? כבר חודשיים שאין לי חבר ואני לא מאמינה על עצמי....כל אחד שאני יוצאת איתו אני מחפשת חסרונות...טוב לא נורא מקווה שמעניין פה מחכה לתגובות מסנדוש!

היי סנדי

היי סנדי אני נילי בת 16 פלוס מחיפה סבבה שהיצטרפת רק תגידי לי איזה פורום היית מקודם שאני אדע לא להיכנס אליו.... :) ANYWAY האנשים כאן אחלה אבל מה שכהי מעניין זה הויכוחים המסעירים שיש כאן טוב טוב סתאם הגזמתי נילי

פלומפי

New member
הו סנדי סנדי

מה שלומך אחותי? אני שחר ואני בת 17 ו8 חודשים (גיל תקוע כל כך...) ואני ממושב קטן בצפון! תהני!!! נ.ב: WELLCOME!

נעל

New member
ברוכה הבאה!

אני נעל. נעל מנהלת את הפורום. מקווה שתהני. נעל ממליצה לך לקרוא קצת את הפורום ולהכיר את האווירה. נעל גם מבקשת מאוד שתקראי את התקנון שמופיע ב``הודעת מנהל הפורום``, קצת למעלה בעמוד כל ההודעות של הפורום, גם זה יעזור להתאקלם. בד``כ לא נוהגים אצלנו לפרסם הודעות שפשוט מציגות את הגולש כשרק מצטרפים, פשוט מתחילים לכתוב ותוך כמה הודעות כבר מכירים את כולם (לא רשמיים, וחברותיים) :) נעל ;-)

sendi!

New member
אופס

אהה אופס אני מצטערת לא ידעתי.... אני מצטערת תודה רבה שכולם נחמדים כאלה....ושלא מחקת את ההודעה

אני

אני מנשה ואני גר בהרצליה פיתוח. אבא שלי הוא יזם בחברת כולה-טק חברה בת של חברת אסנבמל-טק אנד קופריינ`ס ואמא שלי היא האקרית בית. יש לי חמישה אחים - יובל , ארן, אביחג, יוסף ודורון. אבל ההורים שלי באמת רצו בנות אז כנראה שיהיו לי בקרוב עוד כמה עד שסוף סוף תהיה לי אחות. אני בן שמונה עשרה ולומד בכיתה ח כי השאירו אותי בגן שנתיים כי לקיתי במחלה שנקראת ``אנדיפולפיס`` וזה עצר את ההתפתחות הגופנית שלי אבל עכשיו אני בסדר והכל בגוף שלי עובד כמו שצריך כולל אברי הרבייה שלי. התחביבים שלי הם לזרוק אבנים על נהרות מדי פעם בפארק שלנו(אני אוהב איך שזה קופץ יפה) כאן ולבלות עם החברים שלי מהשכונה, אני גם אוהב לידות חץ וקשת ולפסל על אובייקטיבים שונים (בחוגים מקצועיים). אמרת שאת כרגע בלי חבר? את במקרה עגלגלה? כי אני אוהב בחורות שנראות כמו עגלה(סתם בצחוק התכוונתי מלאות), יש יותר במה להתחמם בחורף ואפילו לא צריך מזגן, למרות שזה יעבוד רק עם יש לך שיער חום כי עד עכשיו כל הבחורות שיצאתי איתם היו עם שיער חום. אני מקווה שאת גם נותנת,כי זה יעזור, כלומר את יכולה להיות גם חסודה, לא איכפת לי אני בכלל בקטע של אופי. מנשה. תגיבי בבקשה כי אם לא אני אפגע. תודה

sendi!

New member
מצחיק

אז אני ממש ממש לא עגלגלה....הההפך תמיד שואלים אותי למה אני לא הולכת לדגמן... אחלה תחביבים... אחלה חיים בכלל... תודה שענית...

MajoR_ToM

New member
חי חי חי , לא הבנת

הוא לא מנשה הוא בכלל מרמת גן ... וקוראים לו ערן ....

e-shfiyut

New member
ואת גם צריכה....

להזהר ממנו... הוא מתעתע בכל חברי הפורום הודעה אחר הודעה... זה דיי מעצבן בהתחלה אבל לומדים לאהוב אותו בסוף... בכל מקרה... שתהיה לך שהות מהנה ושלא תנטשי גם אותנו... לירן

זה בסדר

אני לא עגלגלה אני ברונטית ויותר מהכל אני דוגמנית! כן כן!!! אני 1.75, עיניים כחולות, שיער ברונטי, רזה, שפתיים מ...לאות... א...דומות וחו...שניות, ואל תתפלאי אם אני אהיה הדבר הבא. כאילו וואו

shay.be

New member
אהלן וסהלן

אני שי מאשקלון גם כן 16 פלוס פלוס. זו פעם ראשונה שלך איזה הפתעה זה גם פעם ראשונה שלי אז שלום לך. וגם לכל שאר המשתתפים שלום גם לכם והאם משהוא יכל לספר לי מה קורה פה?

Black Star

New member
אני היחידה שחושבת שהדיון הזה

ממש ממש לא במקום?! לא נהוג להציג את עצמכם סתם, וזה ממש שטותי.

sendi!

New member
(-8

טוב אני נורא מצטערת לא ידעתי שלא כותבים הודעה על זה ואני מצטערת אבל לפי דעתי זה לא דיון סרק אני מכירה את האנשים פה

Black Star

New member
לא נורא, אני סולחת ;-)

סתם סתם.. בכל מקרה אני יעל, מירושלים, בת 16 ושלושת רבעי (בוא נהיה מדוייקים.) ו.. גם אני רוקדת. וזהו. ואת מוזמנת לבוא לאקטיב ליסט של הפורום.. 95434437 בייייי :) Immerse your soul in love --

e-shfiyut

New member
בלופ בלופ....

אני לירן (אין לי מושג למה כתבתי בלופ בלופ) בת 15 ו2 ימים מחולון.... ו...אני מדריכה בנוער העובד והלומד שונאת ללמוד ערבית למרות שאני עדיין חייבת... ולפעמים יוצאות לי הודעות מתוסבכות אז אני מתנצלת מראש... ואני גם מתנצלת על הציניות שלי לפעמים היא קצת מוגזמת - לא נכון -כן נכון - סתומי מי דיבר איתך יא זונה? - את מדברת אלי???!!!! אההה... וגם יש לי קצת פיצול אישיות סתם לירן

area 51

New member
שלום סנדי!

אהלן סנדי, מה המצב? השם שלי הוא חסוי, אבל אם את רוצה תקראי לי תפוזי (כל מי שמכיר אותי עכשיו יודע שזה אני...). אני בן 16 בכיתה יא מאיזור המרכז. כתבו לך מיליון תגובות אז סלחי לי שאני לא קורא את כולם. הגעת לפורום שבו כולם אוהבים את המנהל (נעלולי פלא), ותאמיינ לי שזה אחלה פורום שבעולם, אני רק הגעתי הנה שבוע שעבר, אבל כבר אני מרגיש כמו בבית הסייברנטי שלי. אני לגמרי מחורפן עכשיו, השעה היא כמעט שתיים ואני קמום ללכת לישון לנוח מבחן בהיסטוריה שיש לי מחר אני כותב הודעות מפגרות. תאמיני לי שאני לא עייף אני הרבה יותר רגוע ונורמלי! אה ודרך אגב. אני שונא קומוניסטים, סוציאליסטים, מרקיסיסטים, בולשביקים, לניניסטים, או כל דבר אחר שקשור לבחינה שיש לי מחר ואני לא יודע!!!

בלאונט

New member
אני גימל.

שלום סנדי. אני גימל. או כך לפחות אני מעדיף שכולם יקראו לי. אני בלשתינאי שהחל את ההתמכרות שלו בגיל 12 כשחברי הטוב, ג`וחה בן-קיפוד, הציעה לי להשתתף בשיחה בפורום הזה - מאז חיי השתנו לחלוטין. אני מבלה יותר משש שעות יומיות כאן (בשאר שעות היום אני מנסה להלחם ביהודים ולכבוש את ישראל - אבל זה רק תחביב). אני לא יכול להיפרד מהצליל (*קליק*) שנשמע שלוחצים על כפתור ה``שלח``. בכל מקרה, אני מאחל לך כל טוב. נישואים קלים - צום ארוך. אההה, ואגב - תציצי על הודעת המנהל של הפורום (שנכתב על ידי העריץ הבילתי מעורער סדאם ``נעל`` חוסיין, אולי תשימי לב שהודעות ``שלום-קוראים-לי-חנה-ואני-רוצה-להגיד-לכם-שלום-קוראים-לי-חנה`` אסורות.

רק לאאאא היייייאאאא!!!!!!

אאאאאייייייייייכככככככככככככככססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

למעלה