שלום לכולם...

arden20

New member
שלום לכולם...

הגעתי היום לגמרי במקרה לישראבלוג, ולמרות שאף פעם לא שמעתי את המושג "בלוג" בעבר (קצת מנותקת אני, מה לעשות...) הרעיון של לשרטט את עצמי בחשיפה מלאה / אנונימיות מוחלטת נשמע לי מושך מאוד... אז ניסיתי (טוב, בקושי התחלתי, אבל אני אנסה...) ואני ממש אשמח לפידבקים ורעיונות ממנוסים ממני... הנה, זה כאן. תודה מראש, ארדן

arden20

New member
ומשרשרת שאלה...

איך אני מדביקה בצד של הבלוג את המדבקות האלה... "גם אני מפחדת מאוגרים סיבירים" ושות'? ואת הקוד של טבעת האתרים "בלוגים ישראלים"? לא הבנתי איפה אני מדביקה את הקוד... (מאותגרת קשות, אני יודעת...) הבלוג שלי

איה@

New member
פידבק ../images/Emo26.gif

למרות שממש ניסיתי לקרוא את שכתבת לא הצלחתי השילוב של רקע שחור עם טקסט אדום הוא נוראי
אם המטרה שלך היא שיקראו אותך - נסי למצוא שילוב צבעים שמקלים על הקריאה ולא להיפך. לגבי שאלות איך מכניסים קודים - עדיף שתשאלי בפורום של ישראבלוג שם ידעו טוב יותר לענות לך. בהצלחה!
איה.

arden20

New member
באמת? אוי...

נורא הייתי מרוצה מהצבעים... עכשיו זה יותר טוב? הבהרתי את האדום (למרות שנדמה לי שזה היה יותר טוב קודם...) אם גם זה יראה לכם בעייתי, אני אנסה לכתוב בסגול בהיר שייבלוט על הרקע השחור... תודה על הפידבקים! הבלוג שלי

איה@

New member
לי עדיין קשה לקרוא ../images/Emo10.gif

הבעיה היא עם צבע הרקע.......... למה שחור?
איה.

arden20

New member
איך זה עכשיו?

אדום ושחור הם הצבעים שלי... חשבתי שהרקע השחור נותן לזה מראה אחיד ונקי (בלי כותרת בירוק / רשימות בסגול / קטעים כתובים בורוד על רקע צהוב... אבל אולי עכשיו זה יותר קריא? תודה על הזמן והמאמץ! הבלוג שלי

arden20

New member
הבעיה היא

שקשת הגוונים בישרא בלוג נורא מוגבלת... יש איזה דרך "ליבא" גוונים? קשה למצו משהו שגם אני אוהב וגם הקוראים יוכלו לקרוא... יש למישהו עוד הצעות? הנה, אני כאן

מממ..

את יכולה לעבור על קצת בלוגים, ולקחת דוגמאות מהם. ואני חושבת שאפשר...יריב הסביר על זה פעם בפורום אם אני לא טועה. תשאלי שם...

arden20

New member
מצאתי תוכנה,

ושיניתי את האדום למין קורל... נראה לי שזה יותר ידידותי למשתמש... מה דעתכם? תבדקו, זה ממש פה.

איה@

New member
בואי נגיד ..........

שעכשיו זה "סביר" לי באופן אישי מסגרת שחורה יוצרת קונוטציות.... אבל זוהי בחירתך.... מה שכן - תגדילי קצת את הפונט.
איה.

בקשר לצבעים-

זה יותר טוב, אני אני באופן אישי מעדיפה גווני פסטל עדינים. ראיתי את האפשרויות של הצבעים, פשוט צריך לדעת להתאים.

arden20

New member
פסטלים לא עושים לי את זה...

אבל זה נראה לי כמו פשרה טובה: זה אסטתי (לפחות בעיני...) וזה קריא (אני חושבת...) הציידת

הרבבבבה צבעים:../images/Emo58.gif

תרדו קצת למטה בעמוד הזה, יש שם טבלה עם צבעונית...מעתיקים את הקוד (מספרים ואותיות) של הצבע, ומדביקים אותו במקום המתאים לזה בישראבלוג.

למעלה