שלום לכולם

פנינושה

New member
שלום לכולם

אני חדשה כאן ושמחתי למצא את הפורום. אני זוכרת את ניקול עוד מהסדרה האוסטרלית "הפונדק בערוץ חמשת המייל" ששודרה בסוף שנות השמונים בערוץ 1 וכבר אז שמתי לב אליה כשעדיין לא היתה בהוליווד. שערה היה אז בלונד מקורזל. ביי.

N i c o l e

New member
ברוכה הבאה :)

חחח, כן אני זוכרת את ימי השיער המקורזל בצבע בלונד כתמתם שהיה לה... האמת, זה הדבר היחיד שמנחם אותי כשאני קמה בבוקר עם שיער מקורזל בעוד שאחותי קמה עם שיער חלק וגולש...

Padme Amidala

New member
הללויה! אני לא היחידה!

כן כן... גם לי יש שיער גלי ומנופח (אבל בצבע חום כהה) ולאחותי יש שיער חלק ומבריק... אנחנו צריכות להקים מועדון או משהו!

N i c o l e

New member
יווו כמו שלי בדיוק!

אצלי זה לארק אחותי, כל המשפחה שלי עם שיער חלק יפה, ורק שלי אחר....המ....זה גורם לי למחשבות שלא צריך לחשוב....

Padme Amidala

New member
אצלינו לכל אחד יש משהו אחר...

אבל זה של אחותי הכי מושלם... למרות שהרבה אומרים שהשיער שלי ממש מיוחד ויפה, אבל אני לא מתה על שלי... אני תמיד צריכה לסדר אותו עם קרם לחות וזה כ"כ מרגיז!! אבל לפחות לי יש את השיער הכי ארוך במשפחה (כולל המורחבת)!

N i c o l e

New member
../images/Emo13.gif

תראי, אחרי קרם לחות, השיער נראה טוב....אבל מעצבן אותי שהיא תמיד קמה בבוקר עם שיער חלק, רק קצת מסרקת אותו וזהו...ואני צריכה לשטוף אותו לשים קרם לחוץ וכל זה.......אבל, בתכלס....מה שבאמת חשוב זה הפנים!

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אם כבר אז שמת לב אליה הייתי אומרת שיש לך עין חדה!
ברוכה הבאה לפורום.

למעלה