שלום לכולם..............!!!

rozgil

New member
שלום לכולם..............!!!

כן ,עבר על כולנו יום קשה........-המחשב שלי יתקלקל והוא היה בתיקון(החליפו לי דיסק קשיח-500 ש"ח)...ורק אתמול הוא חזר אלי (להיות בלי מחשב שבוע ,זה כמו להיות בלי מין/אישה).......-אז אני כאן -חזרתי אל הפורום שאני מאוד אוהב- היום היה פיגוע נוראי בירושלים........-ראיתי לצערי תמונות קשות של ההרוגים בתוך ההאוטובוס (מאתר:רוטר.נט) וזה השפיעה עלי לא כך טוב היום ניפתח שבוע הספר:ואני רוצה לפרסם שוב את סיפרי"האנשים הקטנים": ספר שכולו א-ה-ב-ה,שירים: בינו-לבינה,שירי פאבים,השתקפות החברה הישראלית בשנות ה-90(לפי מבט ראותו של המשורר).....-שירים שמשאירים טעם של עוד!!! אפשר להזמין את הספר : בחנויות המובחרות (סטימצקי!!!) מחירו בשוק 40 ש"ח .......-אצלי(ג.ר.)30 ש"ח ב-ל-ב-ד (!!!!!כולל מישלוח בדאר רשום!!!) ספר שירים שנועד במיוחד לאנשים שיודעים ורוצים לדעת מה זאת א-ה-ב-ה!!! את הספר אפשר להזמין גם ב-"סער-הוצאה לאור" ת.ד. 26243, בזל 39, תל-אביב טל:5445292-03, פקס:5445293-03 (הפצה: "בית עלים") אנא הפיצו את סיפרי לידידכם וחבריכם הקרובים ומשפחתכם הספר יוצג השנה ב"שבוע הספר" בתל-אביב (שיערך השנה בפארק הירקון ב-ת"א) בדוכן הוצאת הספרים : "סער" שבוע הספר העיברי יהיה השנה 9 ימים ויחל ב-11/6/2003 ויסתיים ב-21/6/2003(כולל) ולבסוף:למקסיקני טעים , לברק 188 ולשאר החברה בפורום התגעגעתי אליכם והנה עכשיו ---חזרתי--- והנה אני כאן

ברק 188

New member
חבר באמת אתה חושב שזה לא הדדי?

ראה מה כתבתי למקסיקני היום אחה"צ לאיפה נעלם לנו גילי,תגיד המחשב של לא מתקלקל מדי,מאחל שתצליח לשעות כסף משבוע הספר העברי, וקנות מחשב חדש,ולהוציע ספר חדש, והלואי ומי יתן שישאר עוד בצד ,אני עצמי בכל אופן ממליץ למשפחה וחברים לקנות בענים עצמות,גילי שלנו בהצלחה .

rozgil

New member
ברק .....!!!........-מה שלומך???

הבן שלך עדין באוסטרליה???איך הוא מסתדר שם???............-שלח אותו ל"נופש" אצל אחותי!!!........העיקר שיעשה חיים!!!.......-ויחזור בשלום ............-ויהנה!!!!!!!!!!...........................להשתמע:גילי-חדרה

ברק 188

New member
כן הוא עוד באוסטרליה,עושה חיים ב...

בשביל כולנו,שלחתי אותו "לנפשון" של משפחתך אלא שכרגע הוא רחוק משם ואוסטרליה זה לא המרחקים של ישראל אולי בהמשך ולא לפני שהוא יטלפן למשפחה בכל אופן שוב תודה גילי.

שמח שחזרת אליינו גילי...

אגב היום בערב הייתי בשבוע הספר בפארק הירקון...כרגיל ים של אנשים כמו כל שנה...קניתי 2 ספרים... אני בטוח שהספר שלך ימכור שם...אני אישית המלצתי בפני אנשים עליו... שמחים שאתה כאן...ולא להעלם...

rozgil

New member
מקסיקני......!!!!!!!!!!!!

שלח אותם להוצאת "סער"!!!!!!!!.......ושיקנו את הספר(האנשים הקטנים!!!) וחוץ מזה מה שלומך??? (ושוב ברכות על האליפות!!!) גילי-חדרה

אין בעייה גילי אני אגיד לאנשים...

חוץ מזה שלומי נהדר...ממש טוב...תודה רבה על הברכות... אמרתי לך שאנחנו ניקח את האליפות עוד מזמן אמרתי את זה...

rozgil

New member
ואני כתבתי את זה ראשון!!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=388&msgid=15970063 .........כאן בפורום.......בתאריך:30/5/03 ראה קישורית כאן למטה !!!

רז שמח לראות אותך...../images/Emo13.gif

שטויות 500 שקל בשביל מחשב... זה באמת כמו האישה שלנו
וממש עצוב מה שקרה אתמול אי אפשר לתאר את זה במילים! שיהיה לכולם יופ נפלא... ותיהיו בקשר

למעלה