שלום לכולם......

Captain Ass

New member
שלום לכולם......

יש לי שאלה קטנה... אני עכשיו מתחיל להיכנס לעולם של הAD&D והכינו לי היום דמות בShadow-run רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי ברקע לדמות כי אני קצת מתקשה :\ בחרתי להיות אלף שהוא ידועני פיזי... עכשיו בכשרונות בחרתי שאני יודע להלחם באומנות הלחימה של Cedric_Ryu ולפי מה שהבנתי המורה מלמד רק 2 תלמידים, בן ובת.. מה אני יכול לכתוב ברקע שגרם לי להיות בין התלמידים של אומנות הלחימה הזאת? בתודה מראש... אני :)

Nihau

New member
תמיד טוב להיות מיוחד

ואפשר להחליט שהמורה שלך עוד לא לימד עלף לפניך והסקרנות הרגה אותו
והוא היה חייב לבדוק מה באמת ההבדל הגדול... טיפשי מספיק כדי להיות מציאותי LOL

Nihau

New member
המורה שלך היה סקרן לראות

את הביצועים המיוחדים שהעלף שלך מסוגל לעשות וגם לבחון איזה גבולות אפשר לפרוץ או לכופף בגלל יחודיות הגזע שלך... או שהוא יכול להיות המאסטר המסורתי של המשפחה עתיקת היומין שלך ובמהלך הגובליניזציה הפכת לעלף והמחויבות שלו כלפי המשפחה מחייבת אותו ללמד אותך... וכו...

Captain Ass

New member
לכתוב ברקע שבמהלך

דורות המאסטר הזה לימד בני אנוש ולפני שנים אבא שלי נלחם על מקום ללמוד אצלו וניצח.. לאחר כמה זמן אני נולדתי ואבי נהרג ממחלה משונה והמורה ראה בי פוטניצאל והיה חייב ללמד אותי מגיל צעיר על מנת לראות מה אני מסוגל לעשות..... יש סיכוי שיקבלו את זה?

Captain Ass

New member
:((

אמרתי את זה לשה"ם שלי... הוא שאל "למה למורה הזה להתעניין באלף?" הוא אמר שהמורה הזה מלמד שני תלמידים... ואני צריך לתת סיבה שאני זה התלמיד שלו

דרגורן

New member
סיבות:

1. היו שני תלמידים "שנלחמו" על המקום הפנוי של המורה (אחד כבר היה תפוס). אתה גרמת לכך שליריב שלך תהיה תאונה, ולכן אתה התלמיד שלו. 2. אתה הבן של מנכ"ל בתאגיד רציני (Ares, לדוגמא) שדאג לכך שאתה תהיה אחד התלמידים. 3. המורה הזה היה פעם חייל. וכשהוא היה חייל, הוא היה במלחמה. ובמלחמה הזאת, חבר שלו הציל לו את החיים. אתה הבן של החבר והוא עושה את זה בתור טובה לחבר... 4. אתה הבן של המאסטר 5. המאסטר הסתובב יום אחד בשכונת עוני, ואז הוא פגש באלף שלך. האלף שלך ניסה לשדוד אותו, והמורה (שכמובן ניצח בקלות) זיהה פוטנציאל של האלף להיות אמן לחימה דגול. אתה ב א מ ת צריך עוד?

למעלה