שלום לכולם!

Orens girl

New member
שלום לכולם!

סתם רציתי להעלות את התמונות של הכלבה שלי - בת שנה וחודש , בוקסר מנומר..!

מייקלס

New member
חמודה מאד, אבל

למה האזניים הקצוצות????

Orens girl

New member
לא נכנס לזה .. טוב?

לכל אחד יש דעות שונות בעניין , ואם נכנס לזה לא נצא מזה.. אז נשאיר את זה ככה וזהו.

champ

New member
להשאיר מה ככה???

לא נדובר בשום דיעות! ואף אחד לא מביע כאן דיעה, יש חוק בנושא! אני מבין שאתה מודע לכך שזה אסור ומנוגד לחוק "איסור קיצוץ בבשר החי" שיצא לפני כמה שנים.. ואל תספר לי שזה בשביל תערוכות וכו' מפני שתקן הגזע קובע שאסור לקצוץ!! מלבד ההתעללות בכלב, הדבר לא טורם לכלב כלום!

מייקלס

New member
מסכימה עם champ

בהחלט לא מדובר בדיעה. מדובר בחוק ששוחרי טובת בעלי חיים עמלו שנים כדי להעביר אותו. (פחות מידי ומעט מידי מבחינתם), שלא לומר זילזול מוחלט בחוק שחוקק למען רווחת בעלי החיים.

Orens girl

New member
אז איך אתה מסביר את העובדה

שלא מזמן השתתפתי איתה בתערוכה והגענו למקום 3 ..? וכל הכלבים האחרים גם היו קצוצי אזניים.. היעוד של כלבי בוקסר היה לחימה , ובגלל היעוד הזה , היה צורך לקצוץ להם את הזנבות והאזניים , בגלל שבשניהם יש כלי דם רבים , ואם הכלב יפגע באברים אלה , הוא יאבד הרבה דם והוא יכול למות מאבוד דם.. אז נכון , שעכשיו הם לא כלבי מלחמה , אבל בכל זאת .. בגלל שזה היה היעוד שלהם במשך שנים ארוכות , זה "נכנס להם לדם" .. והפך להיות חלק מההתנהגות שלהם.. נכון הם לא יפנו את זה כלפי אנשים , אבל אחרי כלבים אחרים - בהחלט. כשהם מגיעים לגיל של בערך שנה , אם הם נמצאים במצב של מגע יום יומי עם כלבים אחרים (מה שבמקרה שלי נכון - ) , ובמיוחד עם כלבים מהמין שלהם , אז הם ירגישו את הצורך "להילחם " על המעמד שלהם בחברה שלהם (מה שהיה נכון במקרה שלי), אז כמו שקצצו את האזניים והזנב מהסיבות האלה בעבר , גם היום קוצצים אותם מהסיבות האלו. ואני , בתור אחת שמכירה את הגזע טוב מאוד ושיודעת שבטבע של הכלבים האלה להלחם, תומכת במנהג הזה של הקציצת אזניים. אבל את האמת , מה אני מדברת בכלל , אין לי כוח גם להמשיך להסביר.. רק דבר אחד שהייתי רוצה להגיד - אם אלוהים היה בורא את הבוקסר ככה , כמו שהוא , אז לא הייתי מתערבת .. אבל אנחנו יצרנו את הגזע הזה כדי שיתאים לצרכים מסויימים ולאידיאל מסויים , אז צריך לדבוק במנהג הזה. וכן מדובר פה בדעות.

champ

New member
הכי קל זה לברוח....

תראי כמה הכלבה יפה, למרות שהיא עם אוזניים שלמות
המטרה לא הייתה להבריח אותך! אלא להראות לך כמה אנחנו - אלה שבאמת איכפת להם כועסים! כנאמן בעלי חיים שממונה על אכיפת החוק למען הגנת בעלי חיים...

Orens girl

New member
בתמונה שהעלת , אם לא שמת לב

הזנב שלה קצוץ.. מה , זה לא נוגד את האכפתיות שלך ואת הרצון שלך לשמור על החוק?

Orens girl

New member
צטוט שלך

"אני מבין שאתה מודע לכך שזה אסור ומנוגד לחוק "איסור קיצוץ בבשר החי" שיצא לפני כמה שנים.. ואל תספר לי שזה בשביל תערוכות וכו' מפני שתקן הגזע קובע שאסור לקצוץ!! מלבד ההתעללות בכלב, הדבר לא טורם לכלב כלום!" אז מה , לקצוץ אזניים זה התעללות , ואסור ואלוהים יודע מה עוד , אבל זנב זה בסדר..?

champ

New member
התמונה לקוחה מהאינטרנט...

ואת אכן צודקת לגבי הזנב, התכוונתי להמחיש את נושא האזניים.... אבל אם את מתעקשת

Orens girl

New member
האבא של הכלבה שלי היה אלוף הונגריה

והוא גם בעל זנב ואזניים קצוצות

champ

New member
החוק לא חל עליהם..

אז מה את מנסה לומר כאן? רציתי רק להראות לך כמה יפה כלב שלם

collie

New member
ואת באמת חושבת שזה מצדיק התעללות?

אני לא מבינה איך אנשים יעשו הכל כדי שבע"ח יזכה באיזה תחרות שהכלב בכלל לא מבין מה רוצים ממנו ולמה change את צורת הגוף שלו!!! מסכן הכלב!!!!

champ

New member
את מדברת שטויות ../images/Emo31.gif

כלבי לחימה עלאק.. מדובר בנוי נטו! אני מגדל אמסטף בביתי ואם הוא יכול לחיות עם אוזניים שלמות, גם שלך יכל.. לגבי התחרות, יש מקרים שבהם מגיעים שופטים מחו"ל ואותם לא מעניין החוק שנחקק בישראל, זאת אכן בעיה ואני מקווה שיצליחו להתגבר עליה...

למעלה