שלום לכולם...

Wicked Wicca

New member
שלום לכולם...

כמו ששמת לב אני חדשה פה... קוריאם לי שירה ואני בת 16 וחצי. רק לאחרונה גילתי שהקורס היא אחת הלהקות היותר טובות שקיימות, אז יקח לי קצת זמן להיכנס לעניניים... בקרוב מאוד(אולי מחר) מגיע הדיסק שלהם מהופעה חיה אז כולי התרגשות... כמו כל שאר האנשים פה, בחודש הקרוב אני אבקר בפורום לעיתים רחוקות, בגלל הבגרויות וכל הזבל הזה... וזהו...

Torn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

אני צחי תהני....
.

Noamush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוח שתהני פה מאוד, יש פה אחלה אנשים.

יום המזל שלי!!! שניים ביום אחד!!!

כרגיל, תענוג בכל פעם מחדש כשמישהו (או מישהי) מגיעים לפורומנו החביב..
אני רק יכול לומר לך
על ההתפכחות ולברך אותך בברכה המסורתית של ב
ר
ו
כ
ה ה
ב
א
ה
לפורום
אני מבטיח לך שתיהני פה אם רק תכנסי לפה לעיתים קרובות... ד"א, זה בסדר... הפורום פה כרגע ממילא די יבש כי כולנו פה סובלים מהבגרויות, אז בקיצור, ברוכה הבאה הביתה!!! הבנתי שרק לאחרונה נעשית מעריצה שלהם אז הנני להזהירך שהפורום סובל מ: א. ידידות יתר לחדשים פה ב. הערצת יתר ללהקה המדהימה הזו ג. עודפי אינפורמציה על הלהקה אז, כל שאלה שיש לך עליהם (והאמת גם לא עליהם) את מוזמנת לשאול.

AMIR HOREV

New member
ברוכים הבאים כל החדשים!!!

אני אמיר... אחד מהזקנים!!! אז אם מישהו יכול לעזור לי רק לעלות לאוטובוס ולשבת בספסל הראשון...

Wicked Wicca

New member
ווואייי... איזה קבלת פנים...../images/Emo9.gif

תודה לכולם.. אני באמת אשתדל להיכנס לכאן לעיתים יותר קרובות...

ברוכה הבאה

היי אני גילי! אני גם די חדשה פה האנשים כאן ממש נחמדים! הם גם יודעים הרבה וזה תמיד טוב... יש לי שאלה... באיזה פורום אחר ראיתי אותך? גלישה נעימה! אל תשכחי להכנס הנה לפחות פעמיים- שלוש ביום, הכל כאן מתעדכן ממש מהר!

Wicked Wicca

New member
אמממ...

אני פעילה בעיקר בפורום באפי... ביקרתי גם בפורום אבריל ופורום סלין דיון וכמה פעמים בפורום טלוויזיה... אולי באחד מהם...

p i n g o

New member
ברוכה הבאה!!!!! ../images/Emo24.gif

אני מבטיח לך שאת תיהני פה! גם אני זוכר את הקבלת פנים שערכו לי כשרק הגעתי, ורק בגלל זה החלטתי להישאר
מקווה שגם את תעשי בחוכמה
ואיזה דיסק של איזו הופעה אמור להגיע אלייך?

למעלה