שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

אני בת 15 וקוראים לי עדי רציתי לשאול שאלה.. אני אשמח אם תעזרו לי.. אז ככה : לפני שנתיים שהתאהבתי במישהי הבנתי שאני לסבית נמשכתי לעוד כמה בנות ובנים בכלל לא היו בראש שלי הכל היה בסדר כמובן שהיו כמה חודשי הכחשה אבל זה עבר בקיצור הזמן עבר ובל"ג בעומר הייתי עם ידידים וחברות והכרתי איזה אחד בקיצור הוא נדלק עליי ואני עליו אבל הבעיה שאני ממש ממש לא נמשכת אליו הוא נישק אותי וזה ממש לא זה. זה הגעיל אותי... בקיצור אני לא מבינה את עצמי אני לא נמשכת אליו מינית אלא רק רגשית... אני לא יודעת אם להיות איתו בקשר פעם אני רוצה ופעם לא... זה אומר שאני לסבית או דו מינית? זה קרה לעוד מישהו פה? אשמח אם תענו לי..

resputin

New member
לרוב את האמת קורה בדיוק ההפך,

בזמן התהליך הזה.. לא יודע אם התכחשות, יותר כמו התגלות עצמית- אנשים מוצאים את עצמם נמשכים מינית לאותו המין, אבל לא ריגשית. את הגדרת את מה שיש בניכם כ"הדלקות". הבעייה היא, שלפי המונחים שאני מכיר, "הדלקות" היא משיכה נורא חזקה- איך את בדיוק יכולה ל"הדלק" על מישהו, שהצורה הפיזיולית שלו לא רק לא נראת לך, אלא הגעיל אותך לנשק אותו? זה נראה לי קצת מוזר. הוא מצא חן בעינייך בתור בן אדם? את יכולה לראות אותו ואותך בתור 'אייטם', זוג? את יכולה לתאר את עצמך במגע מיני כזה או אחר איתו-ולשמור את ארוחת הצהריים לעצמך? את צריכה להחליט, כי הרי אם את סתם תכנסי לזוגיות איתו, הוא עלול סתם להפגע. ונסי לא להיות תחת ההגדרה של "לסבית" או "דומינית", תזרמי עם מה שאת כרגע.. סטיגמות רק יעשו לך רע. :)

אז ככה

אצלי מונח הדלקות בקשר לבנות זה משיכה חזקה גם רגשית וגם מינית לגבי בנים זה רק רגשית ובקשר אליו להיות בת זוג שלו זה סבבה אבל להתנשק איתו וזה..לא נראה לי זה דיי מגעיל אותי

למעלה