שלום לכולם... אני מחפשת שירים של רואדה... יש למישהו המלצות?
L Lechko New member 27/5/03 #2 עוד מעט אני אעלה את השירים הקובניים לשבוע, אני אשתדל להכניס רואדות רקידות... חוץ מזה, אני ממליץ לעבור על השירים שהמלצתי עד עכשיו, חלק גדול מתאים לרואדה. אלכס
עוד מעט אני אעלה את השירים הקובניים לשבוע, אני אשתדל להכניס רואדות רקידות... חוץ מזה, אני ממליץ לעבור על השירים שהמלצתי עד עכשיו, חלק גדול מתאים לרואדה. אלכס
S Scop New member 31/5/03 #3 שירים שאני אוהב לרקוד רואדה בהם... Tim Pop Con Birland וגם que sopresa של Los Van Van ויסלחו לי מראש כל ה"הוט שוטש דיג'ייז" של הפורום, אם כתבתי את שמם לא נכון, או שחל איסור לרקוד בהם רואדה.
שירים שאני אוהב לרקוד רואדה בהם... Tim Pop Con Birland וגם que sopresa של Los Van Van ויסלחו לי מראש כל ה"הוט שוטש דיג'ייז" של הפורום, אם כתבתי את שמם לא נכון, או שחל איסור לרקוד בהם רואדה.
L Lechko New member 31/5/03 #5 ../images/Emo13.gif חבל על הציניות. que sorpresa! איזה כיף! פשוט שיר שעושה טוב על הלב. ועוד בהתחשב בזה שהם הפיצו את זה מהופעה חיה, יוווו איזה יופי! אני איתך אלכס
../images/Emo13.gif חבל על הציניות. que sorpresa! איזה כיף! פשוט שיר שעושה טוב על הלב. ועוד בהתחשב בזה שהם הפיצו את זה מהופעה חיה, יוווו איזה יופי! אני איתך אלכס