שלום לכולם

שלום לכולם

טוב אני באמת מצטערת שהצפתי.. ואם תשימו
אני כבר הפסקתי להציף ממש מזמן! חוץ מזה אני נכנסת לפורום פעם במאה שנה ומצער אותי לדעת שריילין מאגר עזב בגללי ובגלל אנשים אחרים ושאני נמצאת באותה הקטגוריה לפי דעתו... אומנם העלבתי אותו קצת אבל הוא קילל אותי לא רע בכלל.. אז אנחנו פיטים. בקיצר מצטערת במי שפגעתי בו...
אני מבטיחה להיות בסדר מעכשיו... ו...שוב סליחה

Metallic Dragon

New member
שאלה - מהי לדעתכם...

התוכנה הטובה ביותרלהורדת פרקים? אני כרגע משתמש ב-iMesh, זה בסדר, אבל עדיין לא משהו... (בבקשה לא תוכנה כמו אימיול, שצריך להתעסק בה עם שרתים, אני לא מבין בזה. וגם לא קאזה, כי זה תופס לי את כל הזכרון...)

dor_

New member
למה קאזה תופס את כל הזכרון?

תוריד מקאזזה, הכי פשוט ומהיר.. ד"א בקאזזה אם יש כאלה שלא מוצאים פרקים 1-101 אז רק לידע כללי כי אני בטוח שיש כאלה שתקועים בזה..יש כמה אפשוריות למצוא פרקים, לדוגמא פרק 1: db - 001 dragon ball-001 db 001 זה מוצא פרקים אחרים, אבל אם מחפשים בשלושת השיטות בטוח באחת מהן יש את הפרק... אבל בכל מקרה, המלצה שלי תורידו קאזזה לייט הרבה יותר מהיר מבכל הבחינות ולא רק בהורדות של הפרקים... =\

אם כבר אז הכי טוב לחפש ככה:

dbz 001 name of episode כמובן שזה משתנה בין dbz לdb , ולכל פרק שם אחר אבל הבנתם את העיקרון :) זה פתרון לכל אלו שמורידים בטעות את הפרקים בצרפתית. ואני מעלה סאגור . הגמד

נאחסית

New member
הא, זה בסדר. ../images/Emo9.gif

תשמעי, עצם העובדה שהתנצלת זה יפה
בכל מקרה, אל תרגישי רע עם רייסטלין (לא ריילין) אני לא בטוחה שעזב רק בגללך, למעשה אני לא בטוחה בכלל למה עזב. (ווההה.. ני רוצה רייסטלין
) בכל מקרה, אני אישית לא כועסת. רק תשתדלי לפתוח הודעות חדשות רק כשבאמת צריך ולא כל שניה

אלרוס

New member
אני אדבר איתו

אני חבר שלו מבי"ס ואני אדבר איתו- כולם למסור בקשות לריילסטין ואני אמסור אותם אליו. נ.ב הידעתם שלריילסטין קוראים מילי?

ashkeloni

New member
פששש....

אתה מאלה שנגד אין ואאוט??? גם אני נחסמתי בפורום אין ואאוט, אבל תחת שם אחר... תמסור ל"מילי" ד"ש בסדר???

למעלה