שלום לכולם!
יש לי שאלה היפותטית. אני לא מבין בשיט בתכנות ובקודים וענייני יותר עוסקים בצד האסתטי. עשיתי אתר מסויים שאני מייעד אותו כרגע למשקיעים. לא מדובר בעניין כספי מיוחד או פטנט, פשוט יש שם עיצוב של גופי תאורה שאני מעדיף שכרגע לא יסתובבו ברשת אבל במידה והם יגיעו לרשת אין כאן אובדן ברמת התאבדות מקצועית
. הכנסתי מהוטסקריפטס או מאיפשהו כבר לא זוכר - סקריפט שכל עניינו לבצע לוגין למשתמש ע"פ סיסמאות שנקבעות על ידי ומאוחסנות בקובץ חיצוני, והוא כמובן עוקב שהאדם מחובר עם סקריפט בכל העמודים הפנימיים ואם הוא לא אז הוא מקפיץ אותו בחזרה ללוגין באינדקס. כמובן שכל המערכת הזו ב PHP. השאלה שלי היא בעצם כמה האתר הזה ניתן למעקף על ידי מישהו שיבוא וישיג את הקוד בצורה כלשהיא? את הסקריפטים של ה PHP לא ראוים ב VIEW SOURCE כשהם עובדים; במילים אחרות עד כמה צריך להיות גאון/להשקיע/להיות סתם משועמם - בשביל להיכנס לשם? תודה מראש - - טל
יש לי שאלה היפותטית. אני לא מבין בשיט בתכנות ובקודים וענייני יותר עוסקים בצד האסתטי. עשיתי אתר מסויים שאני מייעד אותו כרגע למשקיעים. לא מדובר בעניין כספי מיוחד או פטנט, פשוט יש שם עיצוב של גופי תאורה שאני מעדיף שכרגע לא יסתובבו ברשת אבל במידה והם יגיעו לרשת אין כאן אובדן ברמת התאבדות מקצועית