שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי לכולם!!!אני חדשה פה:)מה לשומכם? אז ככה....אני מאוד רוצה להטיל כישוף על מישהו...מישהי יותר נכון...סבתא שלי...היא כול רעה שאפילו השטן מפחד ממנה....מישהו יודע מה אני צריכה לעשות?????????????????????????????????????????????????? "אין לי ארץ אחרחת,גם אם אגמתי בוערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "שאנטי שאנטי...יוגה אהבה ושלווה....החיים הניצחיים!!!!!!!!!!!!!

nbh

New member
אם השטן מפחד ממנה אז נרעה לי ש...

שום כישוף לא יעזור לך. אבל דיבור פשוט אולי דווקא כן. ניסית?

nbh

New member
ולא .. ובכלל

כל השיבושים אינם סתמיים ו"נרעה לי" מייצג את התת מודע שבי שנהיה לו רע מההרגשה שאת הולכת איתה? אולי.

אני שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ממש ממש שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מבין??????????????????????????

שלום גברת מקופלת.../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

אהבה
מביאה
אהבה. כל שליליות היא זעקה לאהבה
. שלחי לה אהבה
תקבלי חזרה
אהבה. שבת"מוארת"
ושמחה. אביבה.

היי גברת מקופלת- בפורום הזה לא

מתעסקים בכישופים. אז בבקשה ממך... יש פורומים אחרים לעניין אם יש לך נושא אחר שהיית רוצה לשתף אותנו בו נשמח

daniel pomiki

New member
אם את רוצה לילמוד איך להטיל כישוף

אז את צריחה הרבה השקעה, ולדעת שזה יקח הרבה זמן עד שתהייה מספיק מעומנת להטיל את הכישוף. אבל אם את רצינית בקשר לזה אז הינה לינק לאתר, וגם יש כאן פורום מאגיה וכישוף. אבל רק תיזכרים כמו שאמרו פה, אהבה מושכת אהבה ושליליות מושכת שליליות. גם ככה בכישוף, הכול יחזור אליך, אם את תעשי כישוף "שחור"(אני לא אוהב להישתמש בצבעים כדי לנתח מאגיה) אז את תשלמי אליו... במקום כישוף לפגוע בספתה שלך אולי כדי שתנסי כישוף להשלמה אם ספתה שלך

זבל18

New member
זה מה שאת צריכה לעשות:

תקחי שורש של שום. קורטוב מלח שמן זית עגבניות זיתים-למרות שלא חובה.. רסק עגבניות תערבבי הכל ביחד תשאירי את זה לחמש דקות על הגז תערבבי טוב.. ויש לך רוטב לפסטה:)

fatal03

New member
בטח שיש ....כישוף רע ויש כישוף טוב|

יש היום כל מיני סוגי םשל כישופים....... תאאמין או לא אבל יש .........

daniel pomiki

New member
בטח שיש:)

אתה יכול לא להעמין אבח אני אומר לך שיש. זה לא כמו שאתה רואה בטלוויזיה שאורים כמה מילים ומישהוא הופך לחתול... זה מיתבסס על " שינואי המציאות בעזרת המחשבה" ובעזרת הרבה מדיטציות ואומונים של וויזואליזציה זה יעבוד. והצעה בישבילך לחיים, על תישלול אמונה של מישהוא אחר ליפני שאתה יודע משהוא אליה...

למעלה