שלום לכולם

סנוצקלה

New member
שלום לכולם

שמחתי למצוא פורום בנושא הנסיונות לכניסה להריון. אני ובעלי מנסים כבר 3 מחזורים להכנס להריון ולא הולך. אני מרגישה את יום הביוץ ויודעת בודאות מתי הוא. משתדלת לכסות יום כן ויום לא, ולפעמים גם כל יום. הריון ראשון נכנסתי מיד ואפילו ללא תכנון. אני לקראת הנסיון הרביעי ולא יודעת אם להתייאש ולפנות לרופא לבירור או עדיין להמשיך לנסות. מה דעתכן ? כמה מחזורים או כפי שהבנתי שאתן קוראות "מכשפות" לדעתכן כדאי לחכות וזה נחשב בסדר ??? אשמח לתגובות

טאיה1

New member
שלום וברוכה הבאה

בהתחשב בעובדה שכבר נכנסת להריון בקלות ובכך שבסה"כ אתם מנסים 3 חודשים, קצת מוקדם להתייאש. נראה לי שגם אם את מעל לגיל 30, כדאי לחכות עוד כמה חודשים. בהצלחה

tooltool

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

קודם כל יש לך מזל שאת מרגישה בוודאות את יום הביוץ ( לא לכולנו זה כל כך ברור...). לגבי פנייה לרופא, כמו שנאמר כבר את יכולה להמתין עוד 3 חודשים לפחות אין מה להילחץ כבר עכשיו...מה גם שההריון הראשון בא בקלות בכל מקרה, בהצלחה!

בד"כ ממליצים

לחכות 6 חודשים אם את מתחת לגיל 30. אם את מעל, אולי כדאי להתייעץ. כאן יש סטטיטסטיקה - אם כי יש להודות שהיא די מדכאת. וברוכה הבאה
מאחלת לך שהות קצרה כאן

סנוצקלה

New member
תודה

תודה לכולכן על התגובות. קצת הרגעתן אותי. אני אחכה עוד חודשיים שלוש ואז אפנה לרופא. נקווה שלא אצטרך. שוב תודה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.

מסכימה מאד עם מה שענו לך כבר. חכי עוד קצת.

למעלה