שלום לכולם...

turrican

New member
שלום לכולם...

ישנתי עד מאוחר היום.. מה שלום חברינו מהגלות? (טופית) איך את מסתדרת? סופסוף אלפא הגיע לומר שלום..איזה מגניב!
לחברים: טופית,טורה,Icemachine+adville ,ענת,Pimpf, Greenzg,אלדין newwave,אורי,סידצ'יפ,כיסוף,ארטי,שמש27, Dj80 , טרוי ולחדשים: Silence Please , Dead of night

turrican

New member
ואללה.. תוכל לספר על האלבום

היי טרוי האחרון שלהם?? הייתי שמח לשמוע ממנו כמה טראקים כדי לחוות דעה.. הוא הגיע לארץ?

troy1co1il

New member
פרסונס האחרון

נקרא time machine ויצא בשנת 99'. לא זכור לי שראיתי אותו בחנויות בארץ, אבל לא תדע... בכלל, מה אתה צריך שיביאו אותו לארץ בעידן האינטרנט. אנחנו כבר לא בשנות השמונים כידוע... קטעים מתוכו תוכל לשמוע כאן: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00001NFFB/qid=1052848107/sr=1-20/ref=sr_1_20/102-5156876-0709735?v=glance&s=music אלן פרסונס ממשיך להוציא אלבומים לאורך כל השנים - חלקם גם נמצאים בחנויות בארץ. אלבומים מאוד מגוונים ומעניינים יצאו במהלך שנות השמונים. מה שמיוחד באלבום האחרון, זה שהוא נחשב במיוחד לאלבום חובה לחובבי אלן פרסונס. אלבום שמחזיר במיוחד את האיש (והצוות המתחלף שלו) אל רגעים גדולים שמזכירים את הקלאסיקות של פעם. אפשר לרכוש גם עותק חתום מהאתר של האלן פרסונס (ובכל מקרה שווה להכנס לשם, למרות שזה אתר די מעצבן) http://www.alanparsons.com/ TROY

troy1co1il

New member
עידכון אחרון

מהאתר של פרסונס, וזה באנגלית... Updated: April 23, 2003 Alan Parsons has begun work on the new album. This will be the first record without his long-time bandmates Ian Bairnson, and Stuart Elliott. The new album will be take Alan in a new direction and into world of electronica. The album is still in its very early stages but Simon Posford of the electronica band Shpongle has already helped on a track or two. (Dec. 10/02): So, how is the album progressing? Alan says, "We've got the makings of six tracks, four of which are pretty much complete. TROY

tofit

New member
ani beseder gamor

אניאמורה מחר לטוס לארץ אבל עם ל השביתות האלה אני לא יודעת מה יהיה

turrican

New member
לארץ? וואללה??

לדירה שגרת לפני הנסיעה? יש לך מחשב בארץ? הבנתי שהשביתה לא כוללת את נתב"ג אבל אי אפשר באמת לדעת. מה שקורה בארץ זה קטסטרופה . והשאלה המתבקשת : לכמה זמן את מגיעה??

adiville

New member
ספיקינג אוף טיסות...

יש מצב סביר מאוד שאני טסה לברלין בעוד חודשיים לפגוש כמה מעריצי אלפאוויל ואנחנו נוסעים ביחד להופעה בעיר דרומית לברלין שנקראת כמניץ. אה, וגם לבלות קצת quality time עם מריאן
מישהו במקרה רוצה להיצטרף.....?

tofit

New member
if I'll come

it will be for 2 weeks or less and here in france there is also a strike

למעלה