שלום לכולם.....

Dirrty Angel

New member
:)

תודה על קבלת הפנים החמימה....... אוייש, נשמעתי כמו סבתא שלי... לא נעים... :)

Dirrty Angel

New member
שלום לכולם.....

הייייי לכם..... אין לי מושג בעצם מה אני עושה כאן, פשוט כל כך הרבה שמעתי על פורומים, שהחלטתי לנסות...... ובעצם, אני לא כל כך מבין את הפואנטה...... אז, אני סתם אספר על עצמי...... לצורך העניין השם שלי הוא Dirty Angel... אני בן 17 ו, כן.... gay..... אחד מאושר... מאושר בזכות הרבה השקעה, המון מאמצים..... המון אמונה בעצמי, ותמיכה מהמשפחה והחברים. היום הגעתי למצב שרוב האנשים שחשובים לי, ואולי בעצם כולם, יודעים עלי. ההורים, הידידות, והחברים. כשאני מסתכל על עצמי היום, אני חושב שהדבר היחידי שחסר לי, זאת אהבה... ואני מתכוון ממש לאהבה! לא לזיונים חולפים, לא הסטייל שלי...... טוב, מיציתי בערך את כל השנים האחרונות בכמה שורות, ובעצם אין לי מושג מה אני רוצה מכם..... אולי, סתם, לדבר...להכיר... :) Dirty Angel

רציניקן

New member
שלום לך! ברוך הבא לפורום.

אני שמח לשמוע (לראות) שהמשפחה קיבלה את זה יפה. פורום חביב הוא זה. תסתגל מהר לדעתי. מחפש אהבה? כל אחד מאתנו מחפש את זה... ואני לא מדבר רק על אהבת בן זוג אלא על אהבת בני אדם בכלל. בדר"כ ההודעות שלי שמחות כהולות במעט ציניות פה ושם, ההודעה הזו רצינית לגמרי מפני שדברים מסוימים או יותר נכון, אנשים מסוימים, לא מוכנים לתת את אותה האהבה שאני מדבר עליה כמו שהם מקבלים אותה. טוב, מי שהבין- הבין, מי שלא...חבל... מצטער שניצלתי את ההודעה הזו בכדי להעלות עניין זה. בכל אופן, ברוך הבא!. אם בא לך לדבר באיי סי קיו שלח לי הודעה בפרטי.

dotian

New member
רציניקן!

מה הגובה שלך?

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

לכולם מתישהו חסרה אהבה. בשלב מסוםי היא מגיעה, ועכשיו נותרה השאלה הכי גדולה- משפטי מפתח טובים!!! או כמו שחשבתי היום כשהלכתי לביצפר- "טוב, שכחתי את השעון שלי, אז לפחות ננצל את זה לטובתי, אני אשאל אותו מה השעה. טוב, ואיך אני מתקדם משם...? בהצלחה

Dirrty Angel

New member
מה השעה? הלוואי שזה היה כ"כ פשוט..

הלוואיי שלשאול מישהו מה השעה היה עושה את העבודה..... אין מה לעשות, יש עדיין יותר מדי אנשים שמפחדים מהמיניות שלהם!!! אני לא שופט, אבל זאת עובדה, ובגלל זה אנשים כמוני לבד..... טוב, בלי רחמים עצמיים, זה סתם מבאס.... ה- POINT שלי היא שאני מרגיש צורך במישהו, אבל אני לא יכול רק המחפש כל הזמן, זה מתיש.....

ובגלל זה

לאנשים כמוך (שמחוץ לארון, נכון?) יש חבר מחוץ לארון או אם בחור א' בטוח במיניות שלו, יש כמה דרכים לגרום לבחור ב' ההססן לשים לב אליו ולעודד אותו, אבל זה כבר ארוך. וכן, הלוואי ש"מה השעה" היה עושה את העבודה

יע לה

New member
../images/Emo110.gif ברוכה הבאה לך...

שיהיה בכיף
קבל מחווה פעוטה... דגלון קטון...
אני יעלה, לא, אני עכשיו ,לא, אני עכשיו להציג עצמי!!! אז... אני יעלה,
, בת 17 מת"א... ו... זהו !!!!
בהזדמנות זו... מספר שאלות: (טקס,מסורת,קבלת פנים או איך שבא לך לקרוא לזה, כל חדשדוש עובר זאת...) מהיכן אתה ?!?!
אתה
אוהב
חצילים?!?! מה הגובה שלך ?!?!
ו... מכור למילקי ?!?!? (
) יש לך שעתיים בדיוק לענות על כל אלו... מובן?!?! החל מעכשיוווווווווו !!! אחת שתיים שלוש ו... לא להיבהל...
סתם מלחיצה את ה "?*<גAD:Fל,פחשכךח'*" מתנונת

Dirrty Angel

New member
אמאאאאא!!!!

שלום לך!!!!!! בפעם הראשונה שקראתי את ההודעה נכנסתי ללחץ, אח"כ נרגעתי...... אבל בכל זאת, כדי לא לסכן את מעמדי ו/חיי, אני אענה על אוסף השאלות הכי מוזרות שאי פעם נתקלתי בהן...... אני מאזור חדרה, אוהב חצילים בנסיבות מסויימות, 1.79 ו.... מילקי... אוהב, ממש לא מכור..... עכשיו, כשיש לך את כל המידע החיוני ביותר עליי, אני בטוח שתוכלי להרגע, לנשום עמוק, ולהמשיך את חייך בצורה שלמה ואמיתית יותר......

Dirrty Angel

New member
ואני חשבתי שהשיחה על החצילים נגמרה.

מסתבר השיחה על החצילים לא נגמרה!!!!!
ומה חוצמזה? על מה עוד את אוהבת לדבר? ובבקשה על תעני "קישואים"....

adiko

New member
בעניין החצילים....

אם אני מבין נכוו מה נסגר עם הקטע של חצילים והאים זה דורש פירסום כולל של החציל הגאה??? סבבה והרי פתחתי את הל"ה האגודה לחציל הגאה:) להרשמות- אין טלפון מחוסר תקציב שרשרו בקיצור....

דעתי בעניין החצילים...

שהם דוחים עד הרגע שהם נכנסים לשמן ויוצאים מטוגנים!! ואז זה מזה טעימי!

Dirrty Angel

New member
היי....

אני לומד בבצפר "מעיין", אם אתה מכיר..... בעין החורש... מאיפה אתה?

למעלה