שלום לכולם!

American Girl

New member
שלום לכולם!

אני צופה קבועה של הסידרה ואני ממש אוהבת אותה!!! למישהו יש תמונות של אישתו של לוק פרי שמשחק את דילן?

גויבה

New member
בורכים הבאים

קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי מגניב בתפוז!! (טוב נראה לי שאני היחיד שחושב כך אבל למי אכפת) דבר שני רק כדי שתדעי אני עדי ואני בן ואני בן 14 ועכשיו את יודעת עליי ומה איתך (בת כמה? שם? דמות אהובה/שנואה, עונה אהובה ואת מוזמנת להוסיף עוד ועוד דבר שני מי זאת אשתו של דילן מאיפה היא ומה השם שלה באנגלית אם תגידי לי אני מבטיח לחפש לך תמונות ובכלל מאיפה את מכירה אותה??? דבר נוסף בורלי באו ארצה לפי דעתי בין השנים 92-93 בחנוכה אבל אני לא בטוח ממש בתאריכים והם באו שלושה שחקנים סטיב אנדריאה וקלי אז עכשיו את מוזמנת להצביע גם לסקר ואם יש עוד שאלות אז את מוזמנת לשאול

American Girl

New member
אוקייי היי עדי!

לי קוראים ילנה אני בת 12 אז כנראה שכשהייתי בת שנתיים הם היו בארץ חחחח... אני אהבתי את העונה הראשונה עם ברנדה. רק לא מזמן גיליתי שהוא נשוי ורציתי פשוט לדעת איך נאית אישתו קראתי שיש לא שני ילדים סופי(2) וג'ק (5) והוא נשוי משנת 93 לרייצ'ל מיני שארפ.

shanyz

New member
אני בדקיו קראתי כתבה

נארה לי ברייטינג שהוא נפרד מאישתו לאחרונה!!

shanyz

New member
אאהה וברוכה הבאה עדי!

אני שני, בת 17 וחצי! גם אני אהבתי את העונה הראשונה עם ברנדה! אהבתי את כל העונות!! אני מתה על ברנדון.. ועכישו על דילן, הוא ממלא המקום שלו! אני אוהבת גם את קלי אהבתי מאדו את וואלרי!

גויבה

New member
רק עכשיו שמתי לב שרשמת ברוכה הבאה ע

רק עכשיו שמתי לב שרשמת ברוכה הבאה עדי שבכלל קוראים לה ילנה טוב לא נורא ועוד מה שני יש לך אולי תמונות מהאיחוד או סרטונים???

American Girl

New member
היי כולם! ולא אין לי...

תמונות אני פשוט מתעניית הסדרה ובשחקנים דרך אגז זה נכון שטורי ספלינג עברה ניתוחים פלסטיים?

rrrvvv

New member
בהודעה למטה פרסמתי תמונה שלה

במיוחד בשבילך - כנסי ותראי...מיני שארפ

גויבה

New member
כן לפחות כך נראה לי

לפי מה שתמיד אומרים היא עשתה עשרות אלף ניתחים (סתם לא בדיוק) אבל יש לה מספיק ניתוחים שהיא עשתה ולפי מה שאני יודע זאת לא רק היא גם ולרי וסטיב וברנדה כולם עברו ניתוחי אף ונראה לי שגם קלי עשתה משהו אבל הכול זה שמועות שום דבר לא מאושר על ידם נץב התמונות של הבן של ארון ספלינג (רנדי ספלינג) יגיעו בקרוב כרגע המחשב שלי קצת נדפק!!!

למעלה