שלום לכולם.....

i love yuda

New member
שלום לכולם.....

שלום קוראים לי מעיין ואני אומנם מעריצה את יהודה לוי, אבל אני מתה על נטליה ואני חושבת שהיא אחלה שחקנית...... רציתי לשאול משהו: מה דעתכם על התספורת החדשה שלה?? אני תאמת בלי להעליב אני לא אהבתי כל כך, השיער שלה היה מדהים כזה ומהמם שחבל על הזמן, וחבל שהיא גזרה אותו ככה..... אז אני ישמח אם תענו לי, כי מאוד מעניין אותי לדעת מה את חושבים על זה.... וסורי לא התכוונתי להעליב באמת שלא!

yoooni

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מעריצי נטליה יגידו לך שהיא יפה בכל מצב
ואני איתם. מקבלים קצת שוק בהתחלה אבל מתרגלים חוץ מזה שהשיער שלה יגדל

תגובה...../images/Emo99.gif

טוב תראי קודם כל ברוכה הבאה...
!! ותאמתי את ממש לא מעליבה ככה את חושבת ואנחנו המעריצים של נטי חושבים הפוך...אז "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" (זאתי הרי זכותך) נטי יפה בכל מצב...טוב וברוכה הבאה לפורום!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז אני, כמעריצה של נטי, מסכימה איתך! נכון, היא יפה ומהממת בכל מצב, אבל התספורת לא הכי מחמיאה לה...
אז אל תדאגי אף אחד לא נעלב ובטוח שיש פה עוד הרבה שמסכימים איתך... כי זה לא נכון שכל המעריצים חושבים שזה יפה לה... אז את מוזמנת להמשיך לכתוב בפורום...
יום טוב

Tustus

New member
גם אני מסכימה עם כולכם ../images/Emo6.gif

אני עדיין חושבת שהיא יפה למרות שעוד לא התרגלתי לקצוץ... ואני חושבת שאף אחד לא נעלב כל עוד את לא מקללת
וברוכה הבאה
אההה... ומישהו כאן במקרה רואה ויוה פלוס מגזין טי וי
בתכנית שעברה אמרו שם שנטליה חושבת להישאר עם הסרט הקצר
לפחות עד הטלנובלה הבאה...

i love yuda

New member
תודה רבה לכולם!!!!!!!

שמחתי מאוד לקרוא את כל התגובות ואני שמחה עוד יותר שאף אחד לא נעלב
ואני מבטחה להמשיך לכתוב בפורום, תמיד כשיהיה לי מה להגיד.

niravital

New member
ברוכה הבאה לפורום!

מממ... גם אני לא ממש מתלהב מהקצוץ... אבל זה חמוד לה כזה, למרות שעדיף ארוך!!! אני ראיתי ויוה פלוס, אבל לדעתי זה סתם קשקוש מה שהם אמרו... אמרו גם משהו על הסרט, שלא היה מדוייק (משהו על הדמות, אבל אני כבר לא זוכר) בכל מקרה, אני קראתי שהיא אמרה אחרי שהיא הסתפרה שזה לא נורא כי השיער יגדל, כלומר שהיא תחזור לארוך אח"כ... ככה אני מקווה

shirakl

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני אישית לא אוהבת את התספורת החדשה וגם חושבת שהיא ממש לא מתאימה לנטי
אבל מה לעשות
נחיה...

i love yuda

New member
יש לי רעיון....

אולי כל אחד יכתוב על עצמו כל מיני דברים, כי אני לא ממש מכירה אותכם ואני מאוד רוצה להכיר..... אז אני יתחיל: קוראים לי מעיין אני בת 15 מחיפה כמו שאמרתי אני מעריצה את יהודה לוי אבל חולה על נטליה וחושבת שהיא אחלה.....

למעלה