שלום לכולם!

Courteney

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן... לפני איזה חודשיים בערך גיליתי שאני ביי. אבל יש לי בעייה קטנה... אין לי מושג איך אני אצא עם בת... ז'תומרת, אני לא יודעת מי ביי ומי לא, עוד לא התחילה עם מישהו או מישהי בעבר, אז... HELP! :)

כמה שאלות

א. מה הכוונה גילית? ואיך גילית? ב. בת כמה את? אני חושב שבשאלות שכאלו גם חשוב לדעת יותר.

Courteney

New member
אז ככה

אני חושבת שתמיד נמשכתי גם לבנות... תמיד היו לי קראשים על בנות ורציתי להכיר אותן יותר, אבל לא חשבתי שזה משהו רציני. בזמן האחרון גם היו כמה בנות שהן חברות שלי שרציתי משהו יותר מידידות איתן. נראה לי שזה לא היה קטע של 'לגלות', אלא פשוט לא להכחיש. כנראה שהכחשתי... חשבתי שזה סתם רצון להיות קרובה אליהן יותר, אבל הבנתי שזה לא ככה. רציתי להיות איתן כמו שהייתי עם אקסים שלי. ו'גיליתי' ביום שבת אחד שצפיתי לי בטלוויזיה. לא משהו רציני. אבל נמשכתי כמו אני לא יודעת מה למישהי שם... ואז התחלתי לחשוב, על כל מיני דברים. גם על הזהות המינית שלי. עשיתי מעין חשבון נפש... ואחרי הרבההההההה מאוד זמן של חשיבה החלטתי ש-דיי... זאת אני ואין מה לעשות. לא שזה רע... תמיד אמרתי שיותר טוב כשיש מגוון
(סתם, סתם). אני בת 17. אין לי שום ניסיון עם בנות וואט-סו-אוור, עדיין... אבל אני מאוד רוצה למצוא מישהי. הבעייה שלי היא שאני לא יודעת איך : \ דיברתי עם חברה שלי, שעד לפני כמה זמן היינו בגדר של "היי, מה המצב, ביי", והיא אמרה לי שהיא ביי. ויש לה חבר. היא גם אמרה לי שהיא תמיד ידעה שאני ביי :\ איך היא ידעה את זה? מה, יש לה רדאר או משו? ... היא הצעיה לי שאם אני רוצה מישהי, ואני לא יודעת אם היא ביי, אז איכשהו במהלך השיחה להיכנס לנושא ולשאול. אבל אני לא יודעת איך... ונגיד שכן עשיתי את זה, מה הלאה? לספר לה גם? להתחיל איתה? אין לי מושג
אגב, נכנסתי לאתר הזה בעקבות הכתבה בראש1.

חי חי חי

את יכולה לנקוט בשיטה שנקטתי בה בביגור *מישהו בא ומתיישב ליד מעיין ושרה* מישהו\י: היי שרה: היי, מה קורה? מעיין: את\ה סטרייט\ית? זה מזעזע אנשים בצורה חיובית למדי, מפיץ חיוכים ("
") וכמובן גורם לך לדעת בדיוק מה שרצית לדעת. חיסרון עיקרי: ניתן ליישום בעיקר בביגור ובדיסקוטקים.

Courteney

New member
חחייחיחיחיחיח! אבל רק שאלה קטנה...

מה זה ביגור ?! ?!?!

כנס רולפליירס

אני הלכתי לשם בשביל הרוקי פלאנטיר
- וזה מעין גרסת LOTR מבדרת לרוקי.

Courteney

New member
אגב, רעיון נחמד מה שכתבת לי ../images/Emo8.gifחיחי

אבל עדיין... HELP ME! אחרת אני אשאר ב ד ד !

תשמעי, זה היה בצחוק, אבל בסופו

של דבר זו באמת הדרך היחידה... ובמועדונים זה לא בעייתי במיוחד, בכל מקרה כולם שם מתעלסים עם כולם על הרחבה

Courteney

New member
חחייח אבל זה צומי באמצע הרחבה!

*אבל מי אמר שאני לא צומי?...
*

שימי לב שרה יקירתי

מה שאמרתי הוא שאת לא האמנת למין הרגע הראשון ממש בו עיכלת את המשפט שכתבתי.

sarah

New member
אבל כמעט האמנתי

שזה דומה להאמין. אמ, אני חוששת שלא כדאי שנפתח את השיחה בעניין האי הבנות פה, זה לא ייגמר...
שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוולקום../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ואין כל רע בלהיות גם לבד...

שלום וברוכה הבאה.....

תראי אני מאמין שלאנשים כמונו יש מין ראדר לזהות, ואת האמת עד היום לא היה מקרה אחד שטעיתי....וגג אם טועים אז יענו לך לא אני לא בקטע...חפיף.....אני מאמין שתצליחי לזהות....

למעלה