שלום לכולם

שלום לכולם

אני מאלף את כלבי כבר חודשים והוא לא יודע כלום ואין לי כסף לשלוך אותו לילוף מישהו יכול לתת לי אצה ?

1ynavon

New member
איף אתה מעלף את הכלב לבד

איך אתה יודע לאלף כלב לבד תיקנה ספר לאילוף כלבים ואל תתיאש אהה ואיזה כלב אתה מנסה לאלף? בהצלחה

שוב אתה

אני מאלף נותן לו יד ואני בתיקבה שהוא יחזיר אבל בכלב לו מחזיר ואני מגדל פינשר מאורב רודבילר

gozala

New member
רגע, אתם כותבים בעברית ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

adam boy

New member
בן כמה הכלב?

ואני מציע לך לאלף את כלבך באהבה רבה

adam boy

New member
אני אתרגם את מה שרשמתם לגוזלה

לישלוך=לישלוח אצה=עצה לילוף=אילוף בתיקבה=בתיקווה לו=לא ואני מקווה מאוד שלא נעלבתם ,גם אני לפעמים טועה.

הכלב זקן

אבל הכלב שלי לו יודע לעשות כלום הוא יודע רק שני דברים לאכול ולכרבן ואני שוקל ליזרוק אותו מין הבית מה אתה מציא לי לעשות הם הפינפר מאורב רודבילר ושהו בן 15? אתה מציא לגרש אותו מין הבית?

adam boy

New member
ליזרוק לגרש?

אני לא מציע לך ליזרוק אותו וגם לא לגרש את הכלב למנהלות היקרות אתן יכולות לימחוק הודעה זו תודה

Cokie

New member
חתיכת זבל

ארור היום שלקחת את הכלב הזה. לקחת כלב בשביל לזרוק אותו מהבית? לא לומד אז זורקים? היה לי כלב אותו סוג שנפתר בחופש פסח השנה הזאת. 8 שנים וחצי היה איתי. והוא הבין עברית יותר טוב מאח שלי. הוא חונך כמו שצריך והיה כל מה שרציתי. אם תזרוק את הכלב, אני מאחל לך מוות מהיר, כי הגיהנום בפתח.

adam boy

New member
קוקי ידידי

אני לא חושב שיש לו כלב ביכלל ואני חושב שיניב לומד ביסודי לפי רמת הכתיבה שלו ורמת המישכל אני לא חושב שצריך ליכעוס הילד סתם מחפס צומי הבהרה:קודם ביקשתי למחוק את ההודעה של יניב ,אז אני מבקש ולא דורש

nyaron

New member
ירבק תירגו

תסבירו לילד למה אסור לזרוק את הכלב למה זה לא מוזרי מה יש לכם כך לתקוף הוא עדין לו עשה כלום יניב תקשיב בגלל שהכלב לא יודע לעשות כלום לא זורקים אותו אפילו אם הוא זקן מה אתה לא אוהב אותו?? פינט'ר מעורב אם רוטביליאר??? איזה שילוב

Cokie

New member
הילד מפגר

זה נקרא פינצ'ר גרמני. ואני יכול להגיד לך מנסיון של 8 שנים וחצי עם כלב מסוג זה. שהכלב הזה מצדיק את האימרה: "הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם" אם הוא יימסור אותו, שימות. זה שהכלב לא מקשיב לו בגלל שהאדיוט לא יודע לחנך כלב, לא אומר שצריכים לנטוש תכלב.

nyaron

New member
אתה יוצא מפרופורציות

אם הוא יזרוק את הכלב זה באמת לא ההיה מעשה יפה אבל אם היא לא מסתדר אם הכלב אין מלעשות נימעס לו מהכלב מותר לו לימסור אותו להימוץ ובמקרה הרע למכלעה אם הוא ישמור את הכלב רק בגלל שלא נוטשים כלב אז הכלב לא יקבל אהבה וחום אז הדיף שיעשה חושבים ויחליט מה לעשות בהצלחה יניב

למה אתה מקלל אותי

אני רוצה ליזרוק אותו ביגלל שהוא לא עושה כלום וגם שההורים שלי לו מרשים לי לגדל כלב "ודרך הגב מצתי את הכלב ברכוב" ותירגה זה בסחקול כלב מיסקן זה רודבילר שלא יצא לו לזה קורים פינגר מאורב רודביר

כלב מסכן? ../images/Emo72.gif

אתה ילד מסכן. שההורים שלך יזרקו אותך לרחוב ולא את הכלב.

Cokie

New member
ההורים שלך לא מרשים לך לגדל כלב?

ההורים שלך לא מרשים לך לגדל כלב? היית צריך לחשוב על זה כשמצאת אותו. היית צריך ישר לתת אותו לצער בעלי חיים ולא לתת לו להתייבש בבית שלך לחכות ליום שתעיף אותו. ואין דבר כזה כלב מיסכן. יש דבר כזה בעל מניאק. (רואים את זה לפי הגישה שלך) ההורים לא מרשים אהלק, אז תגיד להם, שניר אמר ככה: "אם אתם לא רוצים תכלב, תדאגו שהוא יגיע לצער בעלי חיים" או למשפחה אומנת ולא לזרוק אותו. כי היום אשר תזרוק אותו תאכל חרא כזה גדול. זה יבוא אליך בעקיפין. אני שוב נוקט בעמדתי: בעל מניאק.

keds

New member
אני יכולה לעזור לך..!

יש לי כלבת גודלדן רטריוור ואני אילפתי אותה בעצמי
אבל יחד עם המאלפת שלי... אם אתה רוצה ... אפשר לדבר באיסיקיו המס' שלי הוא134632058 ותתכתוב לי :) ואני הגיד לך מה לעשות אני ביעקרון גם עזרתי לעוד מלא אנשים.. או למסנג'ר האימייל שלי הוא:[email protected]

תראה ../images/Emo72.gif

כלב זה לא מכונה. אתה לא יכול להכריח אותו לעשות כלום. וחוץ מזה, למה קנית \ לקחת את הכלב בכלל? כדי שיבדר אותך? כדי שתעשה ממנו כסף בקרקס? ועכשיו אתה רוצה לזרוק אותו כי הוא זקן? כאילו, אתה לוקח את הדברים הטובים בו, מנצל אותם, ושהם נגמרים אתה זורק אותם? פייי..מזכיר לי משהו... ואגב, הייתי חייב - לשלוח* לאילוף* עצה* בתקווה* לא*ר פינצ'ר* מעורב* רוטווילר* לא* לחרבן* לזרוק* מן* מציע* פינצ'ר* מעורב* רוטווילר* שהוא* מציע* מן* לזרוק* בגלל* לא* ואגב, אתה די סותר את עצמך - איך יכול להיות שההורים שלך לא מרשים לך לגדל את הכלב, שהוא בן 15 - ואני בטוח שלא לקחת אותו בגיל 10-15 כדי לאלף אותו. אז מה, סתם טרול?

הכלב בן 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה יש לך לאלף אותו?! אם אתה לא רוצה את הכלב בגלל שהוא לא מבין כלום אז לא מגיע לך כלב!!! מה ניזכרת פיתאום שצריך לאלף אותו? יש משהו שניקרא בית אבות לכלבים אתה יכול לשים אותו שם לתרום סכום מסוים של כסף וזהו שם הוא יחיה הרבה יותר טוב מאצלך תעשה את זה!!!

למעלה