שלום לכולם...

יפתח14

New member
שלום לכולם...

אני משחק סקווש כפעם-פעמיים בחודש, ובירצוני לשחק סקווש ברמה יותר גבוהה. אני בן 14 מנתניה. לפי מה שראיתי בטלויזיה לאחרונה ישנה קבוצה שנתניה שנקראת "נמרי נתניה" (משהו כזה) האם מישהו יכול לתת לי פרטים על הקבוצה ואיך אפשר להתחיל לשחק שם?

oferbar

New member
"נמרי נתניה"

אהלן יפתח וברוך הבא לפורום, צר לי לאכזב אותך אולי קצת, אבל נמרי נתניה הם לא באמת מנתניה
כנ"ל לגבי עקרבי באר-שבע ושועלי חיפה... השמות נבחרו באופן אקראי, כי לצערינו אין כל כך הרבה שחקני סקווש טובים בכל עיר ועיר כדי ליצור קבוצה. לגבי משחק ברמה גבוהה יותר אתה בדרך הנכונה, כי אתה מתחיל בגיל צעיר יחסית - 14 שנים שזה מצויין. אבל פעם-פעמיים בחודש זה ממש לא מספיק כדי להשתפר. למעשה אם תשחק פעמיים בשבוע באופן קבוע תרגיש שיפור, אבל עד מידה מסויימת ואז זה יספיק רק כדי לשמור על רמה קבועה. כדי לשחק ברמה ממש גבוהה, צריך להתאמן באופן רציני, כמעט כל יום. את זה אפשר לעשות במועדון רציני שיש בו מדריכים. תשאל אולי במכון וינגייט, אולי יש להם תוכנית אימון עבורך. הטלפון שם הוא:09-8639477 ואם לא תמצא, תחזור אלי ואני אברר בשבילך. דרך אגב, כל הפרטים של הסופר ליג, משדרים ונתונים על השחקנים אפשר למצוא באתר סקווש ישראל. בהצלחה!

למעלה