שלום לכולם

gogeta ssj4

New member
שלום לכולם

אני חדש פה בפורום אז שלום לכולם אפשר להגיד שאני יודע הרבה על הסדרה

ashkeloni

New member
יופי לך

מי רוצה להיתערב איתי שזה עוד קרציה כמו מגהפלוץ ובולמיה8???

gogeta ssj4

New member
אז רוצה להתערב.....

שלא אם אתה חושב שאני לא מבין כלום בדרגון בול אז יש לך טעות ידידי כי אני מבין המון ואני לא מבין מה הבעיה שלך את המכתב הקודם רשמתי סתם כי רציתי להיות נחמד אז מה אתה ישר קופץ

saiyanit

New member
יאללהההההההההה

היי ילד.. ברוך הבא לפורום:) שמע..אני יתנצל בשם אילו שאולי יתקפו אותך פה...אם אתה ילד סבבה..וסתם באת לתרום..אז יופי .. אם אתה אחד מהם ה**** שבאים לפה ונהנים להרוס לי את היום...אני יהיה בים הראשונים שיתנקלו בכל אופן:) היי

BlueStorm

New member
אני כנראה לעולם לא אבין,

מה הקטע שלך, סאיינית, לתקוע מילים לא קשורות בהודעות שלך.... -_-;

Linkey-Whinkey

New member
אל תתייחס לאשקלוני

לחברי הפורום היו ימים קשים בהם נצרך הרבה קפאין ושאר ירקות ברוך הבא אחי, מקווה שתשתלב

gogeta ssj4

New member
תודה

על קבלת הפנים ותאמינו לי שלא באתי לפה להרוס כלום ולא להציק לאף אחד

LINKIN PARK!!!

New member
רק שתדע

מראש למה הם מתכוונים פה כשהם אומרים מציפנים. 1) אל תפתח יותר מדי הודעות סתם, תנסה לשרשר במקום לפתוח הודעות בלי קשר כמו בולמה8 למשל: "היי"(בצירוף תמונה). 2)... בעצם נראה לי שזהו, פשוט לא להציף. ברוך הבא, תהנה מהפורום. (אני נשמע כמו דיילת)

Shazamit

New member
חחח אתה באמת נשמע ככה...

סתם!
ברוך הבא! וכל מה שהוא אמר...

ashkeloni

New member
סוף סוף!!!

מישהי שמבינה למה אני עצבני... אולי נעשה עוד מנהל לפורום שהוא ימחק הודעות??? מישהו יודע איפה רוי???

LINKIN PARK!!!

New member
אאאווווווו...

תראו מי שמדברת(ולא מפסיקה)... ומדברת, ומדברת, ומדברת, ומדברת, ומדברת... בורמה8, היחידה שמציפה בלי הפסקה. כמה את יכולה לדבר ססססתתתתםםם????!!!!! כמה אפשר להציףףףףףףףףף???????!!!!! מה את אנרג'ייזר?!?!?!?!?!?!!??

LINKIN PARK!!!

New member
אאאווווווו...

תראו מי שמדברת(ולא מפסיקה)... ומדברת, ומדברת, ומדברת, ומדברת, ומדברת... בורמה8, היחידה שמציפה בלי הפסקה. כמה את יכולה לדבר ססססתתתתםםם????!!!!! כמה אפשר להציףףףףףףףףף???????!!!!! מה את אנרג'ייזר?!?!?!?!?!?!!??

למעלה