שלום לכולם !

cielo

New member
שלום לכולם !

שלום לכם ונעים מאוד .... יש לכם פורום חמימי ונעים ! מספר שאלות לי אליכם : מישהו בו גר בספרד ? ברצלונה ? מישהו פה עשה מעבר לספרד ? יש לכם מושג מה קורה לגבי מציאת עבודה ? האם ניתן להיעזר בסוכנות היהודית ? בעלי היקר ואני מתכננים לעבור לברצלונה עוד איזה שנתיים ככה, נכון, זה הרבה זמן, אבל הבנתי שכדאי כבר להתחיל לרחרח .... אז, יקיריי, אם למישהו יש פרטים, מידע, SOS ! אשמח לשמוע ממכם ! המשך יום קסום, אני

nett

New member
דווקא ספרד?../images/Emo4.gif

ראשית - רכשו שפה.. מעטים הם דוברי האנגלית. שנית-לסוכנות היהודית אין כאן נציגות (עדיין) אבל הם רצו לשלוח אותנו (זה לא כל כך הסתדר עם הקהילה), אז יתכן וזו אופציה. אבל לצאת דרך גוף חינוכי זה מאוד מאוד מחייב. מלבד זאת בברצלונה הקהילה לא מאוחדת וכרגע יש שם הרבה בעיות (פוליטיות בעיקר). כדאי לכם לברר באלעל או בגופים יהודיים ישראלים (מחלקות סחר ויצוא שונות), יתכן והם יהיו מעוניינים. אם התכוונת לסוכנות כגוף של עליה...אני לא בטוחה שהם מכירים כל כך טוב את ספרד. מעבר לספרד מצריך הרבה סידורים....כדאי למצוא עבודה מראש משום שכדי לקבל ויזת עבודה צריך כמה חודשים מראש....והרבה סבלנות או כאב ראש...בקצור, יקירתי שיקלו זאת היטב, ואם תרצו נשמח לעזור...

למעלה