שלום לכולם

מעסלמה ידידי הצעיר

ימ"ח ---- אם אתה מכיר את מצבי ואם אתה רוצה לדבר איתי באופן אישי ואינטימי אני מוכן לכל דבר רק להגיד לכם ותהתוודות גם חזרתי בתשובה ואני הולך כל יום לבית הכנסת גם שאני בבית וגם שאני בבסיס בראש השנה בתקיעת שופררר אוחחחחחחח המילה "תקיעה" זה עושה לי את זה אותו יום עשיתי אם החבר שלי אורגיההההההה חבל על הזמן וממש נהנתי ככה אז חייל בדוי אני רוצה אותך ועכשיו!

שלומלום גם לך

ימ"ש ------ יו אתה לא יודע איך אני שמח זה מרגש לאללה ניכנסתי לפורום חדש -פעם ראשונה שלי וזה יפה שיש יחסים טובים בצלם אנשו שכזה זה מרגש הייתי רוצה להכיר אותך ולא ליות סתם ידידים כמו שאתה מתאר לעצמך הייתי רוצה להרגיש אותך לעומק ויותר מיזה להיות איתך בקשררציני המייל שלי זה[email protected] וברכות לידידי מה אתה עושה בצבא איפה אתה משרת אולי תהיה אצלי בבסיס נכיר לך תאנשים נעשה מטווחים ביחד אימונים ביחד אני אפילו יראה לך את האקדח שלי ויתן לך לירות בו רק שלא תהיה פליטה אני בטוח שככה אמרו לך קשה באימונים (גם בזיונים ) קל בקרב

ז י ק ו

New member
ברוך הבא מב"ס יקר...

מה תשתה כאן ? קפה? תה? שוקו? תרגיש בבית ותרגיש חופשי..

שלום לכולם

בראשית דברי אני קצת מתבייש ויוצא מהארון להגיד שאני "הומו" אני בדרגת אלוף משנה-משרת בחיל האויר-שאני פשוט נהנה לראות את החיילים שלו שם שזופים וצים הכל -איך אני יגיד זה עושה לי את זה!!! פשוט ככה. מקרה אמיתי וכואב-היה לי מסדר- הרס"ר שלי עמוד מולי- אוחחח זה היה המחיר של הגאווה אתם לא יודעים איזה הרגשהה זה עושה לי שהרס"ר שלי עומד לידי כולו מזיע בשירת התקיווה -יו אתם לא מאמינים ואני פשוט מתבייש -זה עמד לי פשוט ככה ואני נהייתי אדום לאללה והתביישתי- לא ידעתי מה לעשות במצב כזה זה פשוט עשה לי את זה. מה אתם מציעים לעשות ? בתודה המב"ס

אחחח זיקו אתה מרגש אותי

אני מרגיש שזה הבית השני שלי כאן וזה ממש ממש יפה מצידך לארח אותי ככה תגיד יש לך קולה במקום קפה ? שיהיה לך יום נעים

אהם...

תקרא לי תמימה, אבל אתה הרבה יותר מדי צעיר בשביל להיות אלוף משנה, על אחת כמה וכמה בחיל האויר, שזה חיל שאני מכירה די טוב, וברשותך... אתה גם לא כל כך נשמע כמו אלוף משנה... איפה אתה משרת?

למעלה