שלום לכולם!

adamitai

New member
שלום לכולם!

הייתי פה כמה פעמים ורציתי לדעת איך ואם כדאי לי להשתתף בטיולים בהיותי בן 18 ולא מנוסה במיוחד בנהיגת שטח חוץ ממסיעות עם אבא שלי ויש לי CJ 7 שנת 81???? אם כן אם אפשר לקבל גם פרטים על איך זה הולך?

-רוני-

New member
עקוב אחרי הפורום

מתפרסמים כאן טיולים ללא תשלום צור קשר עם המארגן וסע, יותר פשוט מזה לא יכול להיות.

flashdani21

New member
רגע רגע

מה רע בטיולים בתשלום..? זה לא נחשב אצלך לטיול אם משלמים...?

ranzz

New member
היי אתה, החמור ממועדון הטראנו

אתה אידיוט! איך חילצת את זה מדבריו? שוב אתה רוצה לעורר מהומה בפורום? אין שום סיבה שהוא ימליץ לבחור על טיול בתשלום אם יש טיולים בחינם! אבל הוא לא אמר שזה "לא נחשב טיול".

flashdani21

New member
היי אתה ranzz

תדבר יפה אני לא השתמשתי פה במילים לא יפות ואני מצפה גם ממך לעשות אותו דבר...

במבי15

New member
תגיד לי אין לך חיים???

אשקרה בנדם חסר חיים!!! אומרים לך שזו חוצפה!! אז סבבה לך שאנשים משלמים!!! כייף לך את עודה עוד כמה אלפיים בחודש!!! מברוק!!! עופר ואני גאה במה שאני רושם

-רוני-

New member
פרירים לא מתים, רק מתחלפים

ואת הקיטורים שלהם אנו שומעים אחר כך,

ofeklior

New member
נו מה יהיה?

לא נמאס לך ולכם להשתלח 1 ב2 כי לי ולעוד כמה כן נמאס ליאור

flashdani21

New member
אתה יודע מה

גם לי נימאס שלא מאפשרים פה לפרסם את האתר....הדגשנו והצהרנו שאין לנו רווח מהסיפור הזה וזה אפילו מצויין באתר ככה שאני לא מבין מה הבעיה של רוני...

-רוני-

New member
אגיד לך מה הבעיה בפעם האחרונה

שוב כמו שהסברתי הארץ היא של כככככולם, אין לי בעיה שתפרסם את הטיולים שלך אך הדגש באותיות קידוש לבנה שהטיול ב ח י נ ם וללא כל תשלום בדיוק כמו שאצלנו נוסעים כמעט כל שבת ולפעמים שני חבורות במסלולים שונים ראיתי את חילופי הדברים עוד אתמול אך לא ראיתי לנכון להגיב אך ברגע ששורבב שמי נאלצתי להגיב, אז גיא או איך שלא קוראים לך או מי שלא תהיה פרסום טיולים בחינם - כן טיולים בתשלום - יש פורומים אחרים לא בתפוז..... סוף

ofeklior

New member
מועדון טרנו

רוני פשוט תמחק מה הבעיה אם קשה רותם פנוי והוא ימחק

-רוני-

New member
ליאור נשמה, אני לא אוהב למחוק

אני מעדיף לכתוב להזהיר וכ"ד לא תהיה ברירה נמחוק, זה הכי קל

flashdani21

New member
קוראים לי דני

גיא זה אחי...אני עדיין לא מבין מה רע כל כך בלשלם על טיולים כמו שכשנוסעים בטיולי מאורגן לחו"ל עם מדריך אז משלמים זה בערך אותו דבר רק שאצלנו אין רווח מהנושא עם דגש על ה-אין רווח.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה