שלום לכולם

טרנט

New member
שלום לכולם

שלום לכולם

טוב, ... סתם כתבתי את ההודעה הזאת כדי להציג את עצמי... אני בן 17 מרמת-גן... אמ, וזהו. תקציר חיי: נולדתי, ועכשיו אני כאן. אם כבר אני הצגתי את עצמי, סתם חשבתי לפתוח דיון: לכמה מכם יהיה זכות הצבעה בבחירות הקרובות, וכמה מכם מתכוונים לממש אותו? לי אישית יהיה זכות בחירה, אך עם האפשרויות המוצגות כרגע אני לא יודע אם אצביע בכלל... טוב, Let the Discussions Begin! ``There are only two things that are infinite, the universe and human stupidity; and I`m not sure about the former`` Albert Einstein

וואו, הופתעתי.

לשם שינוי מגיע לפורום מישהו עם ראש על הכתפיים, לפחות ככה זה נראה. רוב המצטרפים החדשים לאחרונה דיי עיצבנו אותי כי הם ידעו לכתוב לא יותר מ``איזה פורום משעמם, תעשו משהו לגבי זה, טוב אתם לא עושים, אז אני אעלה את המוראל בפורום, הזדיינתי עם החבר שלי`` בקיצור, לגבי הבחירות, אמנם אני רק בת 15.5, וגם הדיעה הפוליטית שלי לא ממש מגובשת אבל לראשות הממשלה הייתי שמה פתק ריק, ולמפלגה הייתי שמה למפלגת הגמלאים... כי דיי ברור שלשומקום הם לא יגיעו... וזהו, לא איטונג לא קונה מיכל

טרנט

New member
רק לראש הממשלה

דרך אגב, הבחירות זה רק לראשות הממשלה.... ואני חושב שאני גם אשים פתק לבן... אולי אכתוב עליו משהו מעניין, כמו ``ביל קלינטון לראשות הממשלה!`` ;-)

בלי שום קשר-

אתם יודעים שברק- ראש הממשלה, לא הכלב ולא הילד- מיתעקש לומר רושות [שימו נקודה מעל הו``ו הראשונה]? זה מאוד הציק לי כשביבי בא לבקר, כי הוא אמר את זה כמה פעמים ברצף- והוא ממשיך עם זה, שימו לב. - זה מה שקורה כשנותנים לאנשים שקיבלו השכלה כללית מחוברות פורנו בצבא לדבר מול מצלמות, אבל לפחות ממנים לש``ס שיעורי אנגלית, אולי שישלחו גם את ערפאת.

Drunk Punk

New member
פרדס חנה? בת כמה ואיפה את לומדת?

איפה את לומדת ובת כמה את?

Ey@L

New member
זכות בחירה, (נ.ב יאללה ר``ג)

לי יש עוד כמה שנים טובות עד זכות הבחירה, ונכןו לעכשיו אין לי דעה מגובשת לגבי השילטון מלבד העובדה שהכל דפוק והפעם אין מישהו נורמלי שמתמודד ! זהו, ניראה לי!

למעלה