שלום לכולם גם אני גר בהוד השרון באיזור מגדיאל יש פה אנשים ממגדיאל?
B BabyGirl 4 Ever New member 22/4/03 #3 אני ממגדיאל../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif מרחוב רעות מאיפה אתה בדיוק ואיך קוראים לך?
B BabyGirl 4 Ever New member 25/4/03 #6 גרר...../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אתם יכולים לפרט קצת? אני לא מכירה את כולם מהוד השרון למרות שאני גרה פה הרבה, הרבה זמן!! תנו שמות מלאים + ביצפר + שכונה או רחוב בבקשה אני אדווה ליבנדמן מחטיבת ה"ראשונים" מרחוב רעות
גרר...../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אתם יכולים לפרט קצת? אני לא מכירה את כולם מהוד השרון למרות שאני גרה פה הרבה, הרבה זמן!! תנו שמות מלאים + ביצפר + שכונה או רחוב בבקשה אני אדווה ליבנדמן מחטיבת ה"ראשונים" מרחוב רעות
A arifell New member 27/4/03 #12 זה לא קשה אני ארי פלמן למדתי בהדרים, עכשיו אני עתודאי בטכניון גר בנווה נאמן בחטיבה+יסודי הייתי בתל"י
B BabyGirl 4 Ever New member 25/4/03 #7 גרר...../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אתם יכולים לפרט קצת? אני לא מכירה את כולם מהוד השרון למרות שאני גרה פה הרבה, הרבה זמן!! תנו שמות מלאים + ביצפר + שכונה או רחוב בבקשה אני אדווה ליבנדמן מחטיבת ה"ראשונים" מרחוב רעות
גרר...../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אתם יכולים לפרט קצת? אני לא מכירה את כולם מהוד השרון למרות שאני גרה פה הרבה, הרבה זמן!! תנו שמות מלאים + ביצפר + שכונה או רחוב בבקשה אני אדווה ליבנדמן מחטיבת ה"ראשונים" מרחוב רעות
B BabyGirl 4 Ever New member 26/4/03 #11 למה לא? ../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif זוהי התחלה לא?