שלום לכולם

WhiteSnake 85

New member
שלום לכולם

מה שלומכם אנשים? איך החג? אל תגידו שמשעמם כי אני עוד אתחיל להתגעגע לבצפר,אז אל... שני סוגייות הפעם בפי: 1) הלהקה TARPEZE מישהו שמע אליה בכלל פעם? אני יודע שהיא לא להקת רוק מצליחה במיוחד אבל לא ראיתי את שמה מעולם בפורום. ובנוסף לכך העובדה כי גלן היוז מנגן בה משנה? אז קצת שירים מומלצים בבקשה אם יש לכם... 2) הלהקה KANSAS. האם היא מכונה בכינוי הקוטל "להקה של שיר אחד"? אני לא חושב שמישהו מכיר מעבר לשיר שלה DUST IN THE WIND שמבוצע באלפי ווריאציות ע"י אותה להקה וע"י להקות נוספות (סקורפיונס למשל ב"אקוסטיקה"). תודה לכם וחג שמח.אל תדאגו בקרוב הכל יעבור עם המימונה...

hells bells

New member
קנזאס היא בהחלט לא להקה של שיר אחד

היא להקה של שניים!!! יש לה עוד שיר אחד לפחות ששווה שמיעה מה שמוציא אותה אוטומטית מההגדרה המעליבה. השיר נקרא CARRY ON WAYWARD SON . שיר מצויין כדאי להקשיב.

הלס, עליך אני מתפלא...

או כמו שהמורה של כל אחד מאתנו אמרה - "ממך הייתי מצפה ליותר"... kansas היא להקת פרוג-רוק משובחת ואמריקאית! (נחשו מהיכן מגיעים חברי הלהקה?:) נכון שהיא התפרסמה בעיקר בזכות שני להיטי הענק שצוינו (ולדעתי carry on my wayward son הוא המשובח מבין השניים. רוק'נרול, בייבי), אבל היא הוציאה כמה וכמה תקליטים מצוינים. הטוב שבהם הוא האלבום leftoverture (שנפתח ברצועה שזה עתה ציינתי). זהו אלבום מופת לכל דבר ועניין, ואף בחרתי בו בקטיגורית ה"השלמות" בפרוייקט 100 האלבומים של הפורום...) האלבום משלב מוזיקה אמריקאית שורשית עם רוק'נרול ישן וטוב - בניחוח פרוג מצויין - מוזיקה דרומית אמריקאית, ובקיצור מדובר באלבום על! באלבום עצמו לפחות עוד שלושה שירים מצויינים, מלבד השלאגר הפותח: what's on your mind opus insert Questions of My Childhood ויש עוד... (אני מריח מאמר מתקרב??? נראה:)

WhiteSnake 85

New member
תודה רבה

באמת אני חושב שיש כאן מקום למאמר...
תודה שוב

למעלה