שלום לכולם!

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
שלום לכולם!

אני כמו רובכם, ראיתי את כל התוכניות מכל העונות ששודרו בארץ, יש אפילו את הכל מוקלט, אני עד כדי כך מכור חבר'ה :( בכל אופן, רק רציתי להגיד תודה רבה לעיתון "ערוצים" של מעריב שדפק את אחד הספויילרים הכי גדולים שאני ראיתי על העונה השישית, כמובן שאני לא אגיד מה הספויילר (שרוב מי שצופה בעונה השישית יודע), אבל אני רק יכול להגיד שזה ממש דפק לי את כל ההתרגשות לקראת העונה השישית. טוב, אני עדיין מחכה שאיזה ערוץ יזיז ת'תחת שלו ויקנה את הישרדות 5 שאני אוכל להנות, עד אז... אני פה :)

Boran

New member
הצלחת לבלבל אותי...

ערוצים זה של ידיעות, לא של מעריב. אז התכוונת לערוצים, או למוסף של מעריב? ואתה יכול לרשום בבקשה מה כתבו שם? רק אל תשכח לרשום את סימן הספוילר בכותרת.

gah

New member
אררר, סורי ../images/Emo58.gif

המוסף המעפן של מעריב! רשמו שם על הפיצול שיהיה בין הבנים לבנות בשבטים! למרות שיש מצב ש-CBS אמרו זאת לפני שהם התחילו את הסדרה. אבל גם אם כן וגם אם לא, לפעור כמוני שרק מחכה שזה יגיע כבר לארץ, זה קילקל בכל מקרה!

gah

New member
אני מדבר על העונה השישית!

ואגב, אם יש לך משהו שקשור לעונה השישית שלא ידוע גם לי אחרי מה שרשמתי, פליז אל תגיד :)

Boran

New member
צר לי לאכזב אותך

אני יודע שזה היה צעד שגוי של סי.בי.אס אבל זה פורסם בתקשורת הרבה זמן לפני שהעונה התחילה, כך שאתה לא היחיד- כל אמריקה ידעה מזה לפני שהתחילה העונה. אבל אני יכול להבטיח לך, שהעונה כ"כ טובה שאתה לא תשים לב לזה אפילו.

gah

New member
וואי, ממש הרגעת אותי עכשיו!

לא עם הקטע שהעונה תהיה טובה, כי בזה הייתי בטוח, אלא שכל אמריקה ידעה כל כך לפני שזה התחיל.. לא יודע להסביר איך ולמה, אבל אם אתה מכור כמוני אתה היית מבין :)

amitooshacham

New member
ברוך הבא טל ../images/Emo13.gif

תאמין לנו שאנחנו מכורים כמוך ואולי אפילו יותר! אין כמו הישרדות!!

gah

New member
כמוני מסכים, יותר? בספק

זה כבר אובססיה, שאנשים יתרגשו שיש שידורים חוזרים, לי כבר היה הכל בקלטות בארון =\ עכשיו, הצלחתי להדביק מלא מלא אנשים בתוכנית הזאת רק בשביל שנוכל לשתף רעיונות ותחזיות, אוף נו, שיביאו את 5 כבר =[

Outlast

New member
../images/Emo13.gif

כולנו מחכים בקוצר רוח, לכולנו נגמרה מזמן הסבלנות.. אבל כל הזמן יש את ההרגשה הזאת באויר ש-"אוטוטו" ואיזה ערוץ מכריז על רכישת 5-6 וגם מבטיח לרכוש את כל העונות בעתיד, או משהו כזה..
עד אז- נמשיך לחכות... ברוך הבא! יותר נחמד לחכות ביחד..

Gal6

New member
למי שהתחיל את השרשור:

החזרתי לך מסר תל אביב: בחטיבות ובתיכונים לא ילמדו בימי שישי איזה יופי

smochkin

New member
../images/Emo45.gifBoran צודק!

הקטע הזה של הספויילר אומנם נחשב כעניין גדול בעונה אבל אתה תראה שמהר מאוד זה כבר ממש לא משנה שום דבר ומובטחת לך הנאה מהעונה הזאת! רק תחשוב על התחרויות שאתה עתיד לראות, החסינויות, התחרויות פרס, הדינמיקה בין השבטים, האווירה....מהר מאוד תבין שהספויילר שקראת הוא רק חלק קטן מכל המכלול המצויין שנקרא "השרדות 6"!!!!!!!!!

Survivor3Fan

New member
שאלה

ואיך השינוי הזה משפיע על המשחק? למי שלא ראה,אתם חושבים שזה יהיה בריתות של בנים נגד הבנות לאורך המשחק?

Boran

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי!!! ../images/Emo58.gif

דמט, שים לב למה שאתה כותב!

Survivor3Fan

New member
../images/Emo58.gifספוילר למעלה../images/Emo58.gif

סליחה,ספוילר בהודעה הקודמת שכתבתי,פשוט חשבתי שזה כבר לא בגדר ספוילר כי פרסמו בעיתון וכבר אמרו את זה בארה"ב אבל כנראה שאתה צודק, אולי יש אנשים שמעדיפים לא לדעת.

למעלה