שלום לכולם

שלום לכולם

כשהלב בוכה רק אלוקים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוקי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוקי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוקי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוקיו קורא על סף תהום

black ross

New member
נופרוש הכל בסדר ../images/Emo35.gif

מתוקה מה שלומך
הרבה זמן שלא ראיתי אותך כאן ... התגעגעתי אלייך

ניקולי

New member
למה ה ....

שלך לא אצלך???? התקשרתי הבן שלך ענה לי!! מה קרה ספרי אבל מיד!!! אני לא אוהבת לראות אותך

ניקולי

New member
קצת??

שירן קצת??? הרבה מאוד אני לא רגילה לראות אותה ככה!! נשמה נופר חג החירות והחופש תאמרי את אשר יש לך על ה -
אנחנו כאן בשבילך!!

יוווו... ../images/Emo5.gif

לא יודע מה לכתוב... לא יודע מה להגיד כדי לחזק... אבל בחיים הרבה פעמים אנחנו עומדים לפני אתגרים שנראה כאילו אין מוצא מהם, אבל בסופו של דבר יוצאים מהם... תמיד יוצאים מהם, כי החיים ממשיכים. אני מקווה שגם זה יעבור... כמה שזה לא פשוט... תימצא הדרך
ענק לחיזוק...

אתם נפלאים ואני אוהבת אתכם מאוד

סליחה אני בטח לא יכולה לספר את זה בפורום אבל גם לא מסוגלת כרגע אפילו לא במסרים בעזרת השם הוא ישלח לי פתרונות ואז אחרי שזה יעבור אני אספר בכל אופן תודה באמת המון תודה על החיבוקים האמת שאני זקוקה לכל אחד ואחד מהם אולי זה יצליח להחזיר לי את הנשימה שנעצרת כל הזמן ולא יכולה לצאת חופשי ביי בינתיים

sidi

New member
נופר

מילים: דודו ברק לחן: חנן יובל ומי יתן לי כח לעמוד בזה ומי יתן לי נשימה כה ארוכה ומי יתן לי מח לחשב את זה ולהגיע לפסגה הרחוקה. ואם יהיה בי כח לעמוד בזה ואם תהיה בי נשימה כה ארוכה ואם יהיה בי מח לחשב את זה אדע מרגוע ואצא מן המצוקה. כח - עד לשריר האחרון כח - במיתר ובגרון כח - לכוון את כלי הזמר עד ימי יסעו עד גמר עד אי שם. כח - להגשים את החלום כח - לקרב את השלום כח - לעמוד בכל העומס ללא כעס ותרעומת עד עולם. ומי יתן לי כח להקים ערים ומי יתן לי גשר להזניק אל על ומי יתן לי כח לזמר שירים ולאסוף את הברכות והשלל. ואם יהיה בי כח להקים ערים ואת משא הגשר להזניק אל על ואם יהיה בי כח לזמר שירים ודאי אגיע אל היום המיוחל. כח..

סידי המון תודה

מעניין איך חיבוק וירטואלי יכול לעשות משהו אבל הוא עושה מעניין איך עידוד וירטואלי יכול לעשות משהו אבל הוא עושה מעניין איך מילה חמה יכולה לתמוך אבל היא תומכת נכון לא סיפרתי לכם במה מדובר וכרגע אני עדיין לא רואה פיתרון ואני רק שוקעת יותר ויותר אבל בעזרת השם אני מקווה שיגיע פיתרון ואני מקווה שעוד לפני החג כי אני ממש לא מתפקדת בבית וחג בפתח ואני ממש לא רוצה את החופש של השבוע הזה אם לא יגיע פתרון ואני לא יודעת עוד כמה בעלי יהיה מוכן לסבול את הנפילה הזו שלי המזל שלי שיש לי בעל כל כך אוהב כי בעל אחר כבר מזמן היה מעיף הכל לקיביני מט

לב יקר

New member
../images/Emo39.gifנופרי../images/Emo24.gif

נופר מתוקה לפעמים אנחנו ניכנסים למין בדידות שאין לו מוצע. לפעמים אנחנו ניכנסים למין מערה שחורה שאין יציאה מימנה. אבל תמיד חייבים לראות את האור שבקצה המנהרה. אני מאכל לך מתוקה שיהיו לך גם ימים יפים יותר.ימים ורודים יותר. ימים של תיקווה.ימים של אושר...
יקר

למעלה