שלום לכולם

שלום לכולם

קוראים לי דנה, אני בת 15 וגרה בערבה התחלתי לקרוא את רומח הדרקון לפני חודש וחצי ועכשיו אני בספר השני.. אני חולה על רייסטלין!!! יום טוב!

Ophel McNeil

New member
*בוכה* ../images/Emo117.gif

ברוכה הבאה,
, והכל. אבל למה ריסיטלין, למה? *בודדה במערכה*

Moondust

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ואני בטוחה שתמצאי כאן קהל גדול של אוהבי רייסטלין *לא אופל*, רק תיזהרי מ
ענקיים שעפים פה חופשי. אופל, אל תבכי... לא כולם מתים על רייסטלין... יש כאן אפילו מישהי שהדמות האהובה עליה היא מי-נהר (פעם ראשונה שאני רואה כזו). המצב לא כזה נורא.

חברה שלי אוהבת את מי נהר ושונאת את

רייסט. נראה לי אפילו שהיא בפורום ( הכינוי הוא ילדת הגבעות, היא לא הייתה הרבה זמן ), את לא לבד אופל!

Full Of Holes

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חג שמח!
ואהבת רייסטלין לנצח!
(?)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ורייסטלין רווווווווווווווווולז!!!!!!! אכלת אותה, אופל!!!!!!!!! אנחנו משתלטים על העולם!!!!!!!!!!

Ophel McNeil

New member
אם העולם שלנו, ../images/Emo117.gif

זה לא כזה כבוד להשתלט עליו.... ** ולכו, לכו תעריצו את רייסטלין! אני כאן מסתגרת עם תמונות הגרווי שלי.
*הולכת לבכות לשואי'צי*

בלין

New member
אופל, אני אתך! מוות לרייסטלין

טוב, לא הפכתי לשונא רייסט, אבל אני מתקרב. פשוט לא היה לי נעים לראות אותך עומד לבד

Ophel McNeil

New member
נכון! ../images/Emo58.gif../images/Emo117.gif

איזה רגיש זה כשהוא הורג את אח שלו?! והדרך שהוא משאיר בה את כולם למות? הלוואי עליי גבר מתחשב שכזה!

בלין

New member
רגיש ומתחשב?

איזה מאמי, רצחת את אח שלך? פעמיים אפילו? אתה גוש עצמות ציני? איזה מתוק...

KagomeSama

New member
שאני אבין... מה רע בציניות?

ציניות היא לא בהכרח תכונה רעה, ולא כל מי שציני הוא בנאדם נורא ואיום. אז במקרה רייסטלין הוא גם לא כל כך נחמד... קורה... מלבד זאת, למה כולם חושבים שאנשים אוהבים דמויות כי הם פוצי מוצי, מותק של אנשים, וכל מה שהם עושים זה לחלק לתינוקות בלונים ברחוב? אני אוהבת את רייסטלין כי הוא מעניין! מעניין אותי לקרוא עליו ועל מה שהוא עושה. לא כי הוא דוגמן צמרת, חביב ומתחשב, וכו. אבל אני למשל לא אוהבת את סער ותאניס, כי הם לא מעניינים אותי. לא קשור לטוב הלב שלהם, שבהחלט יש להם, או לכמה שהם כוסונים ונחמדים. אני תומכת בציניות!

למעלה