שלום לכולם

שוםכלום

New member
שלום לכולם

היי. זה כבר כמה ימים שאני נכנסת לפורום שלכם וקוראת, מתוך סקרנות, כל מיני הודעות שלכם (בשביל זה הן קיימות, לא?) ורציתי לומר לכם (אלה מבינכם שיטרחו לקרוא הודעה זו) מספר דברים. קודם כל, יש בינכם מספר כותבים מאוד מוכשרים ונהניתי מאוד לקרוא חלק מהדברים שלכם. באמת. דבר שני - אני חושבת שקצת חסר לי סדר במה שקורה כאן. אולי מישהו מכם מתנדב להסביר לי איך זה הולך אצלכם. יש בינכם כאלה שמכירים אחד את השני ולא דרך הפורום? האם יש בינכם קשר נוסף חוץ מאשר באינטרנט? ועוד דבר, באילו גילאים מדובר? רק רציתי לנסות להבין את הלך העניינים, זה הכל. יום טוב.

tairon

New member
ברוכ/ה הבא/ה שום כלום..

היי אני שמח שאת נכנסת לפה קוראת אני עוד יותר אשמח אם תגיבי למה שאת מוצאת לנכון או סתם תכתבי רוב החבר`ה שכאן לא נפגשו במציאות אולי חלקם כן הקשר היומי הוא פה חלקנו מכירים דרך הצאט ולחקנו בקשר באי-סי (ICQ) יש פה כמעט את הגיליים מ20-כלפי מעלה.. והחשוב ביותר לפי דעתי זה לא הגיל אלא הפרגון שיש פה התמיכה והחום אווירה ביתית ככה התחושה שלי יום טוב גם לך בתקווה שעניתי על כמה מהשאלות... אגב למה השם הזה שום כלום?????

שוםכלום

New member
שוב היי

שוב היי

, ותודה על קבלת הפנים (גם לך, מרק). כן, למען האמת הבנתי פחות או יותר שהמסר העיקרי כאן הוא פרגון ותמיכה. רק שלעיתים נראה, על פי התגובות שלכם אחד לשני, שיש קשר טיפה יותר עמוק מהכרות בסיסית בצ`אט (לא שזה מעיד תמיד, חלילה, על הכרות שטחית יותר, אבל עדיין). ובקיצור - אני עדין לא בטוחה שזה המקום שהכי מתאים לי (לא בגללם, כמובן) אבל בינתיים אני נהנית ``להיות בסביבה``. ולמה השם? ממש בלי שום סיבה - ממש ``שום כלום``...

tairon

New member
אנחנו שמחים אפילו על שהות בסביבה

והיה ותחליטי על יותר גם זה יהיה מבורך

למעלה