שלום לכולם

keinan4

New member
שלום לכולם

מה שלומכם ?..... הכל טוב ?... יופי !!! שאלה ראשונה שלי היא האם משמרת שלישית היא אחת הסדרות שהולכות לא להיות משודרות בערוץ 3?... דבר שני זה ..... לא ראיתי את הפרק סיום של משמרת שלישית.... בעצם ראיתי רק חצי כשהם שידרו אותו בפשלה שבועיים מוקדם מידי ואז הם החליפו באמצע לפרק אחר ..... קיצר מה קורה בסוף הפרק ???????? אני ראיתי עד בערך שבעלה של פיית חוטף התקף לב במעלית.... אתם אפילו יכולים להזכיר לי מה קרה כל הפרק (זה יהיה נחמד תודה !! )

QsomeoneQ

New member
הייי.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

כן, לצערי הרב מאוד מאוד מאוד (כולם מסכימים נכון
), משמרת שלישית היא אחת הסדרות שלא ישודרו בערוץ 3 בעונת הסדרות הבאה. ו -מתי שפרד (בעלה של פיית') חוטף את התקף הלב זה בערך בסוף, יש רק עוד קטע שהם יוצאים להלחם נגד כל הגנגסטרים שהיו ברחוב... -ברוך\ה הבא\ה
-

paramedic

New member
היי ברוכים הבאים!!!!!!!

מה המצב? תספרי לנו קצת על עצמך.

keinan4

New member
שלום

אני מק.אונו בן 17 ואני חושב שהעונה השניה הייתה גרועה ..... אבל העונה השלישית מפצה על כך ...... ויואו אחד הדברים שאני אוהב בסידרה, למרות שזה מגוחך .... שדווקא שאתה מתרגל לשחקנים הם לא מפחדים והם משנים שחקנים וזה מה שמעלה את המתח כי אתה לא יודע מי עלול עוד למות.

QsomeoneQ

New member
בעיקרון-

אף פעם לא חשבתי על זה, אבל עכשיו מה שאמרת נראה לי נכון מאוד
מה שהיה לי מאוד חסר בעונה השלישית זה שלא הייתה עבודת צוות בין הצוותים (כלומר בין הפרמדיק לשוטרים למכבי אש) מה שדווקא בלט מאוד בעונה השניה והראשונה. העונה השניה- גרועה
HELL NO

למעלה