שלום לכולם !

lushy

New member
שלום לכולם !

שלום, אני ליאת חדשה פה אז מהיום אין לכם אפשרות אחרת חוץ מלסבול אותי (אבל זה לא כ"כ קשה, יש אנשים שאפילו עושים את זה מרצונם האישי
) אני מעריצה שרופה של מוניקה סקס, עד כמה ?! טוב, בואו נראה הייתי בערך בכל הופעה שלהם בת"א (כולל השתיים שהיו השבוע, וגם בהופעה ששודרה אתמול בטלוויזיה), ואפילו הצלחתי להיכנס מאחורי הקלעים ולהריץ איתם צחוקים - שחר הכי חמוד, הוא הבטיח לנו בהופעה של יום שני בלילה את המקלות של ההופעה של יום שלישי ובסוף ההועה של יום שלישי הוא אשכרה חיפש אותנו והביא לנו אותם
וואי, ההופעה ביום שני הייתה פצצתית, הם עשו גרסת כיסוי מגניבה לשיר של קיילי מינוג והיה מדהים ובכלל היה כיף ההופעה ביום שלישי הייתה קצת מטורפת - גרסה מוזרה ואיטית ל-180 (ואנחנו כל השיר רק חיכינו שהוא יגיד שזה בצחוק ויתחיל לצרוח במקום לשיר באיטיות מרגיזה), גרסת ראפ ל"הר של בייגעלך" והיה די ריק ככה שהיה מלא מקום לרקוד ולהשתגע אז היה ממש כיף מישהו הולך היום להופעה בבארבי כ"ס ??? זהו, :) ליאת

ברוכה הבאה!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז.., אני חן הוכמן, ואני מקווה מאוד שתהני פה! אגב, את ההופעה של יום שני יש לי על המחשב, אז השיר שהם עשו של קיילי מינוג היה באמת טוב ומצחיק..., וגם אהבתי נורא נורא את "על הריצפה", הם עשו אותו ממש ממש יפה לדעתי.... ו..., מקווה מאוד שתהני כאן, את מוזמנת לעיין בכל המאמרים, הגלריות, הסקרים, וכל מה שיש בפורום! תהני! חן הוכמן

Just Adi

New member
היי! ../images/Emo80.gif

אני עדי ברוכה הבאה לפורום השוקק חיים והתלהבות שלנו
בקשר להופעה ביום שני, נראה לי שראיתי אותך, לבשת שחור? כי אני זוכרת שראיתי מישהי עם מקלות של שחר אצל פיטר ובאתי לחנוק אותה אבל בסוף ויתרתי
ובקשר להופעה בכפ"ס אני לא הולכת כי לדעת אמא שלי "אני חולה"
חפיף, יהיו עוד הופעות

lushy

New member
נראה לי... ../images/Emo80.gif

שראית את חברה שלי, אור-טל, היא זו שהסתובבה רוב הזמן עם המקלות והיא גם לבשה חולצה שחורה אם זה מנחם אותך באיזהשהוא אופן או צורה, גם אני לא הולכת להופעה היום מהסיבה הפשוטה ש... אין לי איך להגיע אמא שלי גם מתחילה לחשוש מהתדירות בה אני הולכת להופעות של מוניקה סקס ("מה אתם כבר עושים שם ?") בייחוד לאור העודה שכבר הייתי השבוע בלבד בשתי הופעות...
ליאת

אתן מדברות... ../images/Emo168.gif

כל פעם שיש הופעה של מוניקה בת"א אני מת לנסוע לאחי כדי ללת להופעה, או שאני מחכה שתהיה הופעה בבאר שבע.., ועד שזה יוצא.......

רותמיקה

New member
אתה מדבר...../images/Emo29.gif

לי בקושי מרשים לנסוע לתל אביב, אין לי אחים גדולים, ואין הופעות באזור שלי, היו רק שתיים ואחת שהתבטלה..

רותמיקה

New member
רוני הייתי ב1 לדעתי...../images/Emo29.gif

אני לא סופרת, אני וחבר שלי היינו הולכים הרבה לבארבי..

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif אווווו... הרבה...

1,2,3,4,5,6,7,8,9,1,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25... 1

למעלה