שלום לכולם!

שלום לכולם!

מה המצב? אז ראשית נראה לי שבובה אחת קוראים לזו שהביאה אותי! אני צודקת? מה שלומכם כאן? אני לא תמיד אוכל להכנס אבל אני אוהבת לדבר עם אנשים שאוהבים את עברי לידר.. אני מקווה להכנס לכאן הרבה, אז ביי בנתיים וחג "מלחמה" שמח לכולם! :) דנה- מרי לנצח! אגב, יש באתר שצרפתי כתבה על עברי לידר! כבר פתחתם דיון על ההצגה?

אוףף הקישור לא עובד!

הקישור לא מגיע לכתבה! לא נורא!!! כנסו לאתר www.israelim.co.il ויש שם תולעת ספרים, בשורות הראשונות למעלה! רואים? תלחצו על זה ואז תהיה לכם רשימה של כמה כתבות, ואחת מהן היא "אהבה וסקס בימים הנוראים" עם ציור של עוגה ולב..רואים? תלחצו על זה ושם יש פרטים קצרים על עברי לידר! אגב, אתם יודעים לכמה זמן עברי יטוס?

סנטה

New member
הכתבה לדעתי לא משהו בכלל !

קצרה תמציתית ולא עניינית במיוחד !

תגובה

אז תכתוב כתבה בעצמך! מה דעתך? ואז אני אנסה ליצור קשר עם מנהלי האתר ואז נכניס את הכתבה לשם כדי שכולם יוכלו לקרוא! מה דעתך? תשלח לי את הכתבה לאי-מייל! אני כבר אדאג לכל השאר.. וכל מי שרוצה לפרסם באתר ישראליים כתבה שישלח אליי את הכתבה אני כבר אדאג לדבר עם המנהלים שם! שבוע טוב, דנה

היי דנהל'ה..

התגעגעתי.... (רק שלא נעשה את המקום הזה פורום...אוי..זה כבר פורום....הבנת? יופי! בדיחה פרטית...) אמממממממממ... קוראים לי בובה יקרה-את יכולה לקרוא לי נועה,בכיף.... אוהבת אותך.

נועה! קבלי חיבוק!

נועה תפסיקי לדבר כאן כאילו זה פורום!חחח היא העיפה את כולם מהאתר..תראי אותו שומם כמו ים בלי דגים! כמו מדבר! כמו בית בלי אנשים (תמיד יש מישהו בבית, תמיד יש מישהו בבית יעקב? יעקב? תמיד יש מישהו בבית..) כמו..טוב נסחפתי! חחח שימי לב לחתימה שלי! ראית כבר את התמונה שלי? איך אני?

דנה'לה ממי

אני הכוס הכחולה ושמי לוטם ואני ידידה של יואב ומתכתבת איתך גם ואני המלצתי לך על הפורם.... וזיהיתי אותך לפי האי מייל

נכון..

נכון...גם לוטם המליצה לי על הפורום! היא אמרה לי לבוא להתכתב כאן!

למעלה