שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

אני חדשה כאן והבאתי תמונה שאני מאוד אוהבת
אבל אני הכי אוהבת את גוהאן וטראנקס השולטיםםםםםםםם את מי אתם הכי אוהבים?

yoni©

New member
אם את אוהבת את טראנקס את תאהבי

את התמונה הזאת.

G o H a N

New member
מה הקטע../images/Emo35.gif

של התמונות שהם ערומים
אם מותר לפרסם כאלה תמונות אני יכול לפרסם תמונות של סקס שלהם

king kazabubu

New member
ממש לא!!!

אסור לפרסם בשום מקום פה הנטאי...(פורנו של אנימות) יוני, אל תפרסם את זה שוב. אני מניח שלא ידעת ובגלל זה פרסמת.. אבל זו פעם אחרונה

Shazamit

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני הכי אוהבת את גוהאן...! He's SO cute!

Shinobi

New member
בלי סיבה אני אוהב את הדמות יאמצ'ה

אבל הבחורה שאני הכי אוהב זו בולמה...

גם אני אוהב הכי את בולמה מבין הבנות

ובקשר ליאמצ'ה, הבנתי שיש לו איזה מכה בשם "משהו (נדמה לי אגרוף) זאב או משהו כזה ועכשיו הבאת תמונה שלו עם זאב. מה הקטע שלו עם החיה הזאת? אפשר לספר לי עוד על המכה הזאת שלו?

כי...

בדרגון בול בהתחלה שגוקו פוגש אותו אז כולם אומרים שקוראים לו זאב המדבר ( הוא גר במדבר) והוא חשב שהוא זאב או משהוא כזה, זה סתם בול שיט שתקעו בדרגון בול...

Brolly

New member
ברוכה הבאה!!

הדמות שאני הכי אוהב היא ברולי למרות שהוא לא מופיע בסדרה עצמה אלא רק בסרטים...

gloom

New member
שלום

גם אני חדש ורק רציתי להגיד שאני חולה על פאן ועל גוקו, ומה הקטע לקרוא לוג'יטה בשמו האורגינל ולא מקיטה כי לפי דעתי מקיטה יותר מתאים לו מאשר וג'יטה (וג'יטה=ירקות)

Goggle Girl

New member
*מתעלפת* אבל זה כל הקטע!

כל הקטע הוא שייקראו לו ירק! הוא הרי מלך הסייאן, מלך הירקות, ולכן ראוי שלא ייקרא על שם ירק אחד. חוץ מזה, מתאים או לא, לאף אחד אין זכות לשנות לדמות את השם!!! אסור! רק לאקירה טוריימה מותר! וניראה לי עליתי על הסיבה לשם מקיטה. ידיד שלי הוריד פוקימון רובי, ו... יש שם פוקימון שקוראים לו מקיטה x.x אז אל תתפלאו אם לאיזה פוקימון ייקראו וג'יטה. הם התבלבלו בסדרות

Brolly

New member
אמממ...

לפי מיטב ידיעתי סאייה זה ירקות ביפנית אני לא בטוח שוג'יטה זה ירק יכול להיות שאינגלטו את זה כי זה דומה ל vegetable

king kazabubu

New member
וג'יטה... זה כמו באנגלית וג'טבל..

היפנים מכניסים טיפה אנגלית לתוך האנימות שלהם.

king kazabubu

New member
כי זה פורום דרגון בול זי

ולא כדורי הדרקון ת'. אני ממש לא אהבתי את זה..... מקיטה נראה לך מתאים?? איפה אתה חי? ראית פעם את הסדרה האמיתית? כנראה שלא.. כי מקיטה זה שם מטומטם....

Taker Sucks

New member
לא נכון

היה לו תרגיל שנקרא wolf fang fist ו wolf gang leaf blower ועוד כל מני וולף פנגים בגלל זה הזאב.

למעלה