MayAnigmaPerson
New member
שלום לכולם!
אני ממש שמחה לגלות כזה פורום מקסים,שדן בנושאים החשובים (וגם הבעייתים) של להיות צמחוני/טבעוני. יותר מזה,אני אפילו שמחה לגלות עוד אנשים צמחונים/טבעונים,למרות שאני יודעת שיש,בחיי היומיום,להיות צמחוני/טבעוני זה מקום די בודד....
בכל מקרה,אני מחפשת כרגע מתכון (טוב),למרק קובה טבעוני (אם יש כזה דבר), בדקתי במתכונים של הפורום ואין את המרק הזה למרות שיש אחרים טעימים...
חשבתי על להחליף את הקובה הבשרי לכדורי בצק ללא בשר (?),וכל השאר זה רסק עגבניות,אבקת מרק עוף צמחונית וכ'ו... הבעיה היא שאני לא יודעת אם יש היגיון בכל המוצרים האלו שהמצאתי,והייתי מעדיפה לשמוע (או לקרוא
ממישהו שיודע או מכיר מתכון כזה,אולי עם מוצרים אחרים או נוספים,כמויות, וכל השאר... אה,וכמה שיותר מפולפל וממולח ודומה למקור יותר טוב. (אני יודעת שזה לא בריא במיוחד כל התבלינים האלו,אבל למרות זאת אני אוכלת אותם.) אני מקווה שמישהו יעזור לי,ושוב
לפורום הזה. מיה
אני ממש שמחה לגלות כזה פורום מקסים,שדן בנושאים החשובים (וגם הבעייתים) של להיות צמחוני/טבעוני. יותר מזה,אני אפילו שמחה לגלות עוד אנשים צמחונים/טבעונים,למרות שאני יודעת שיש,בחיי היומיום,להיות צמחוני/טבעוני זה מקום די בודד....