שלום לכולם

• פותח הנושא cake
  • פורסם בתאריך

cake

New member
שלום לכולם

אנחנו עומדים להתגרש וממש עצוב לי משום שאני עדיין אוהבת אותו.

chirab

New member
יקירתי!!!!!!!!

Cake החמודה!!! אל תעצבי אל לבך, אני מאמינה שאם הגעתם להחלטה הקשה הזו יש לזה סיבה טובה מאד, ולפעמים הסיבה היא אפילו שאחד מכם לא מוכן להשקיע מספיק כדי לחיות טוב ביחד ולראות את הטוב שבשני. כשהייתי בשלב שלך, והייתי, הרהרתי רבות במשמעותה של האהבה, וגיליתי שלפעמים אנחנו רוצים מאד לאהוב ולכן עוצמים עיניים או ממציאים הגדרות חדשות לאהבה. ועוד דבר- האהבה נמצאת אצלך, היא לא תמה, היא עוד תראה אור בנסיבות יפות מאלה. יקירתי, אמרתי לך לא להיות עצובה, אולי זו טעות כי לפעמים צריך למצות את העצב כדי להמשיך הלאה בכל מקרה, דבר אחד אני כן מבקשת ממך- אל תפחדי בכלל ואף פעם משום דבר, גם לא מגירושין. הפחד הוא האויב האמיתי. אני מאחלת לך הצלחה בתהליך המורכב הזה ושתצאי ממנו גדולה וחזקה אוהבת שירה

אילה.

New member
עוגה עוגה עוגה

במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום... ובסוף מוצאים את המקום. המקום הפנימי של ההכרה, הכאב, הקבלה... ומשם הדרך החוצה, למקום טוב יותר, חזק יותר, היא אולי לא קלה יותר, אבל לבטח נעימה יותר... אני מאמינה שבכל מה שאנו חווים יש גם צדדים חיוביים ואחריותנו היא לגלות אותם ולפתח אותם... תישארי עם העצב ומי יודע אילו הפתעות מצפות לך שם אחרי שתמצי אותו והוא יחלוף? איתך, אילה

תאנה

New member
עוגה יקרה.

מישהו חכם אחד אמר פעם , ואפילו שר את זה: ``אם אתה אוהב מישהו, שחרר אותו לחפשי`` תחשבי על המשפט הזה הוא כל כך נכון, אני הייתי במצב הפוך משלך וכמה שהלחץ עלי היה גדול יותר- זה רק גרר יותר כעס, ומעשים לא חכמים ובסוף ירדנו ממש נמוך. עם כל הקושי,זו הדרך היחידה לתת לצד השני את הזמן והשקט שהוא צריך..ורק אח``כ אולי..ימים יגידו. תהיי חזקה תאנה

כל מילה בסלע

גם אני עוד לא גרושה טכנית. אבל כשראיתי שלא טוב לו, אמרתי לו, לך תחפש את האושר שלך. כי אהבתי אותו, וכי מגיע לו להיות מאושר. אני לבד כבר הרבה זמן. אבל אני מאמינה שבסוף שנינו נהיה מאושרים, גם אם בנפרד. מחזיקה לכם אצבעות.

יפעת*

New member
היי עוגה

להתגרש זה עצוב, גם כשכבר לא אוהבים. זה לסיים פרק בחיים, שלא ציפינו לסיים. אם אוהבים זה קשה יותר. השאלה האמיתית, ואת זה רק את יודעת, היא מה יש, מלבד האהבה. אני מאמינה שאם הגעתם להחלטה להתגרש, יש לכך סיבות. מאחלת לך שהעצב יהפוך לכוח, והאהבה תמצא את מקומה הנכון, עם האדם הנכון. יפעת

למעלה