שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אני אנסה-- הוזמנתי למכון אדם לפגישה ע"י חברת AIG השאלה שלי--אם אפשר בכלל להתכונן לפגישה כזו? או פשוט לתת מעצמי כמה שיותר בכדי להתקבל לעבודה? מקווה שלמישהו תהיה תשובה בשבילי, אם לא, לא נורא! ערב מקסים לכולם!!! אני!

SHAR11

New member
שלום לתולעית

לא ציינת באיזה תפקיד מדובר, והאם את מוזמנת ליום מבחנים או למרכז הערכה. אופי התפקיד יגדיר גם את אופי המבחנים אותם תעברי. לדוגמא, אם את מועמדת למשרה במוקד טלפוני המספק מידע ללקוחות קיימים, ייבדקו תכונות כמו תודעת שירות גבוהה, אדיבות, יכולת קליטה של חומר שעלול להיות מורכב (הבנת הפרמיה) ויכולת טובה להסביר אותה ללקוח, וכו'. במקרה של תפקיד למוקד מכירתי, יינתן דגש רב יותר על תכונות כגון תקשורתיות, יכולת ליזום שיחה, לעורר עניין, יכולת שכנוע, יכולת 'מכירתית' ויכולת לסגור עסקה, וכו'. ולגבי ההבדלים בין יום מבחנים למרכז הערכה: יום המבחנים אורך כ 8 שעות, ומורכב ממספר חלקים... מבחנים המודדים יכולות, מדודים בזמן (כמו: יכולת הסקה לוגית, יכולת אנליטית, יכולת לחשיבה חשבונית... היות ומדובר במדידת יכולות בעיקר ולא בידע, היכולת שלך להתכונן למבחנים אלו קיים אך עד מוגבל) מבחנים השלכתיים ללא הגבלת זמן, ועיקר מטרתם- להכיר טוב יותר את מבנה אישיותך מבחינות רבות כמו בטחון עצמי, תפיסה עצמית, יכולות התמודדות עם קשיים ותסכולים, מידת הגיבוש המקצועי שלך ועוד. ראיון אישי עם פסיכולוג. וקבוצת דיון. במקרה של מרכז הערכה, הוא קצר משמעותית מיום מבחנים מלא, וקיימים בו מספר שלבים (משתנה) שבמהלכו 'מסוננים' אנשים על פי הקריטריונים לפרופיל המשרה שהוגדרה היטב קודם לכן. אשמח להמשיך ולסייע, ובכל מקרה- בהצלחה!

תודה תודה--

המון תודה על המידע--הסקתי מכך שאין לי הרבה מה להתכונן,אלא למכור את עצמי,מה שקצת מתסכל אותי אישית כי הבטחון עצמי שלי לא בשמיים,הוא גם לא בריצפה חלילה אבל כל ההתנסחויות בפני קהל--בוא נקרא לזה פחד במה קטן שיש לי ,אני מקווה שאתגבר ושוב המון תודה על המידע- אני! ד"א המשרה היא מוקד טלפוני ללקוחות החברה שלפעמים יש צורך לשוחח עם הלקוח בזמן של תאונת דרכים, או פריצה לבית מגורים.

כמה שאלות

לאיזה עבודה את מעוניינת להתקבל ? למדת קודם מה העבודה הזאת ? חשבת על עצמך כעובדת יום יום בעבודה זו ? מה יש בך שיאפשר לך לעשות את העבודה בדרך טובה, אולי להצטיין ? מה את רוצה ללמוד מהעבודה הזו ? מה זה בשבילך לא להתקבל לעבודה זו ? בהצלחה, מה שלא יהיה. אמיר דרור

שלום ותודה על התגובות--

אוקיי אז אני לא ממש יודעת למה בדיוק זימנו אותי--למבחנים או ליום הערכה--מה ההבדל אגב? העבודה היא מוקד טלפוני של החברה, הם מעוניינים באנשים רצינים בלבד,שבמוקד הטלפוני יתנו מענה ללקוחות בזמן אמת--כגון בזמן תאונת דרכים או פריצה לבית הלקוח, יחסי אנוש מעולים על זה שימת הדגש בקבלה לעבודה. בעבודתי הקודמת הייתי במוקד שירות/תמיכה/תיקון--של פאלם פיילוט-- מה יש בי בכדי להצטיין?--יחסי אנוש טובים מאוד(סליחה על חוסר הצניעות)המון המון סבלנות,שרותיות. בעבודה הספציפית הזו יש אפשרויות קידום,וזו חברה גדולה,אם לא אתקבל לעבודה הזו אתאכזב,מפני שהישיבה בבית לא ממש מטיבה עם אף אחד. זהו בסך הכל--המון המון תודה על התגובות! ותודה על האיחולים-- אני!

צריך להיות ממוקדים...

ביחס לתפקיד. לפי מה שנראה לי את צריכה להתכונן לתאר או לגלם סיטואציות של מקרים מסוימים ולתת פיתרון למצב. למשל חבר שלך הציע לך טרמפ לרכבת וביגללו איחרת את הרכבת - את אמורה להביע את חוסר הנוחות מהעינין ולהציע פיתרון - בו ותקפיץ אותי לתחנת האוטובוס הקרובה... בשאלות על נושאים קרובים אליך למשל : ניהול, אומנות, מכירות... ינתנו לך שלושה סיווגים: 1 מדבר אלי 2 ניטראלי 3 לא מדבר אלי רוב התשובות אמורות להיות לא!! ורק בודדות שקשורות לתפקיד כן תחביבים - ניטראלי. סיפור לתמונה - למשל ילד עצוב יושב ליד כינור: צריך רגשות, עבר, הווה, עתיד למשל יוני בן 10 מתרגש לקראת התחרות של בית הספר ( לא תחרות בנלאומית - פלצני מידי ) הוא לומד מגיל 5.... עכשיו הוא מתמודד!!! עם הפחדים שלו... הוא זכה בתחרות וקיבל מילגת לימודים...... בגיל 20 הוא כנר עם שם עולמי. ובדינמיקה לא להיות פאסיבי מידי. היום למשל היתי בדינמיקה שהינו צרכים להקים מפעל ליצור... מבחינתי הינו צרכים ליצר את המוצר במפעל, אבל כולם רצו לתת את זה לקבלן ואנחנו רק נשווק.... אני ניסיתי להסביר את דעתי ובשלב מסוים הצטרפתי לרוב. בסוף שאלו אותנו למה לא יצרנו במיפעל, וכל אחד למה לא דחף והיתעקש שהיצור יעשה על ידנו. כך שלפעמים שווה גם ללכת נגד כולם ובעקשנות. יש לי גם ציורים ( בבית ) שראשית נותנים לך להעתיק אותם ואז מבקשים מימך לשחזר מהזיכרון ( כ 9 ציורים ) הם בודקים דווקא את הדברים הקטנים - קוים ישרים, ללא מחיקות, הקפדה על פינות : כן - ר לא - |_ בהצלחה. * אזהרות * הנאמר, נאמר ע"י מי שעבר את מכון אדם, אבל לא היתקבל לעבודה. * הנ"ל מבקר תדיר במרכזים, כלומר הוא טוב בלתת עצות לאחרים. * יש חכם יותר מבעל ניסיון * מומלץ להביא סנדויץ, התענוג לא כלול במחיר. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

היי!!!המון תודהההההההה../images/Emo140.gif

עזרת לי---לפחות יש לי מושג לקראת מה אני הולכתתתתתתתתתת- תודה! יום מקסים!

היי נגה--תודה--אז ככה--

במיון הראשון אנוכי ועוד 2 נשים נפסלנו, למרות שלדעתי היינו דינמיות ואסרטיביות והיה לי כל מה שהם חיפשו(או אמרו שחיפשו), אז נפל לי קצת האסימון כי המועמדים שהושארו הם קצת יותר מופנמים ושקטים וכנראה זה מה שהם חיפשו--לא מישהו כמוני שיש לו קצת פלפל בתחת.....אז הפסד שלהם--אולי הרווחתי בסופו של דבר, הכי מצחיק שבדרכי חזרה הביתה ראיתי שלט ענק מתנוסס על שמשה של רכב שהיה לפניי-- תן חיוך, הכל לטובה-- אז הכל טוב למרות שאני בבית לא זמן מבוטל-- שוב תודה על האיחולים נגה--בהצלחה גם לך!

ועכשיו ?

מה את מתכננת להמשך הדרך ? האם ברורים לך לקחים כלשהם ? מה למדת על עצמך ? תמשיכי לשתף, אמיר

היי אמיר--

מה אני מתכננת? להמשיך לחפש בקדחתנות, גם בעיתונים, גם באינטרנט. האמת שדיי עצוב לי שעושים את כל המבחנים האלה, כמו הדינמיקה קבוצתית, כאילו בנאדם יכול להיות שם סופר שחקן, ואני לעומתי הייתי הכי אמיתית והכי אני, ולצערי זה לא מספיק, כאילו אני צריכה להעמיד פנים???? מה הם באמת חושבים שהם הכירו אותי את כל כישוריי, את כל האני שלי רק תוך כדי דינמיקה קבוצתית?????------ממש לאאאאאאאאאא וחבל פשוט חבל----אני לא מאוכזבת כי הם הפסידו, אני הרווחתי להמשיך לחפש עבודה קצת יותר טובה, עם קצת יותר משכורת, ההיצע שלהם היה פשוט בתחתית... יום טוב--אני!

למעלה