צריך להיות ממוקדים...
ביחס לתפקיד. לפי מה שנראה לי את צריכה להתכונן לתאר או לגלם סיטואציות של מקרים מסוימים ולתת פיתרון למצב. למשל חבר שלך הציע לך טרמפ לרכבת וביגללו איחרת את הרכבת - את אמורה להביע את חוסר הנוחות מהעינין ולהציע פיתרון - בו ותקפיץ אותי לתחנת האוטובוס הקרובה... בשאלות על נושאים קרובים אליך למשל : ניהול, אומנות, מכירות... ינתנו לך שלושה סיווגים: 1 מדבר אלי 2 ניטראלי 3 לא מדבר אלי רוב התשובות אמורות להיות לא!! ורק בודדות שקשורות לתפקיד כן תחביבים - ניטראלי. סיפור לתמונה - למשל ילד עצוב יושב ליד כינור: צריך רגשות, עבר, הווה, עתיד למשל יוני בן 10 מתרגש לקראת התחרות של בית הספר ( לא תחרות בנלאומית - פלצני מידי ) הוא לומד מגיל 5.... עכשיו הוא מתמודד!!! עם הפחדים שלו... הוא זכה בתחרות וקיבל מילגת לימודים...... בגיל 20 הוא כנר עם שם עולמי. ובדינמיקה לא להיות פאסיבי מידי. היום למשל היתי בדינמיקה שהינו צרכים להקים מפעל ליצור... מבחינתי הינו צרכים ליצר את המוצר במפעל, אבל כולם רצו לתת את זה לקבלן ואנחנו רק נשווק.... אני ניסיתי להסביר את דעתי ובשלב מסוים הצטרפתי לרוב. בסוף שאלו אותנו למה לא יצרנו במיפעל, וכל אחד למה לא דחף והיתעקש שהיצור יעשה על ידנו. כך שלפעמים שווה גם ללכת נגד כולם ובעקשנות. יש לי גם ציורים ( בבית ) שראשית נותנים לך להעתיק אותם ואז מבקשים מימך לשחזר מהזיכרון ( כ 9 ציורים ) הם בודקים דווקא את הדברים הקטנים - קוים ישרים, ללא מחיקות, הקפדה על פינות : כן - ר לא - |_ בהצלחה. * אזהרות * הנאמר, נאמר ע"י מי שעבר את מכון אדם, אבל לא היתקבל לעבודה. * הנ"ל מבקר תדיר במרכזים, כלומר הוא טוב בלתת עצות לאחרים. * יש חכם יותר מבעל ניסיון * מומלץ להביא סנדויץ, התענוג לא כלול במחיר. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.