יופי! התחלה מצוינת!
אני אומר לכולם שלום ואז נעלם לשבוע! אז קודם כל, שתדעו, המחשב שלי עסק בהרבה חקירה פנימית השבוע, כך שהוא פשוט לא הסכים שאני אדליק אותו. הערב, במפתיע, הוא הסכים להיפתח בפני, אבל עד שאני לא אקבע לו תור אצל מישהו מקצועי (אני לא רוצה להגיד "טכנאי" כדי שהוא לא ייבהל...), אני לא יכול לדעת מתי הוא יידלק שוב... אז אני אנצל את רגעי החסד האלה לספר לכם קצת על עצמי. נולדתי עצוב ומיותר לבית משפחת קימל. לא, זה לא נכון... זה מישהו אחר... אני גדי. אני בן 24, ואני ירושלמי. לפני כארבע שנים עזבתי את חיקה החמה והדביקה של הדת, אבל על זה נדבר בפעם אחרת. בינתיים הספקתי לסיים שירות צבאי מלא (נח"ל), לעבוד שנה באבטחה ולטייל שנה במזרח (כן, תקנאו, נו... בבקשה...). לפני כחצי שנה חזרתי, שכרתי דירה עם שותפים, ואחרי תקופה קצרה ומתוקה כמלצר חזרתי לחיק האבטחה. במקום בו אני מאבטח (אותו לא נפרש מסיבות שתבינו מיד) יש מחשב בו אסור לנו להשתמש. במשמרות לילה אנו, כמובן, משתמשים במחשב. כך שלפני כמה חודשים מצאתי את עצמי משוטט בתפוז, ומשלמים לי על זה. הדבר הראשון שעלה לי בראש - "ניצול ציני". חוץ מזה, גם יש את כל קטע הדת שממנה "ניצלתי"... אבל זה כבר דבר שחשבתי עליו בדיעבד... אז זהו, לא נציק לכם יותר, שתהיה לכם שבת נהדרת!