שלום לכולם!

שלום לכולם!

הגעתי לפורום שלכם במקרה דרך הצ'אט, ואני חייב להגיד שאני מבסוט ממה שמצאתי! זה נראה לי אחלה פורום ואם תהיו מוכנים לקבל אותי, אני אשמח להצטרף!

זה תלוי, כמובן

במצבך הפיננסי ובשפיות נפשך. מעבר לזה, אם יש לך בעיות, מצוקות והתחבטויות אישיות, נקבל בשמחה, רק אנא, ספר על עצמך במקצת, שנדע עם מי יש לנו עסק וכמה זה יעלה לנו.

ואני תוהה כיצד עוד לא הוזכרו דמי

החבר שיש להעביר אלי מדי חודש. פנה אלי במסרים לפרטים וכתובת מדוייקתלמשלוח הצ'קים

idanyd

New member
שירה,

עזבי את זה, האמת יצאה לאור. כל באי המפגש למדו אתמול שמזה מס' חודשים את לא אוספת את דמי החבר החודשיים, ושגם סיכומייך השבועיים כבר ז"ל. זהו, מעטה השקר נפל, לא נחיה עוד בצל איומיה חסרי השחר של שירה!

idanyd

New member
שירה,

עזבי את זה, האמת יצאה לאור. כל באי המפגש למדו אתמול שמזה מס' חודשים את לא אוספת את דמי החבר החודשיים, ושגם סיכומייך השבועיים כבר ז"ל. זהו, מעטה השקר נפל, לא נחיה עוד בצל איומיה חסרי השחר של שירה!

idanyd

New member
|ברוך הבא|

שלום לניצול. ברוך בואך לפורום הטוב ביותר בתפוז (לא זוכר אם כבר הזכרתי את זה בעבר), שערך אתמול את מפגש הפורום הטוב ביותר בתפוז
. אני הראש הגדול ה(דו) שבועי (לפחות עד שהנשים בכחול יואילו בטובן להעביר הלאה אל הלפיד, ולפטור אותי מהמטלה המייגעת הזאת), ובתור שכזה, אעניק לך את דביקונך הפורומי (לפירושי מונחים אנא שים פעמיך לעבר מאמרי הפורום). אני קצת תוהה על פשר כינויך: האם אתה תיאור פעולה, קרי "ניצול ציני של המצב", או שמא אתה מתאר את עצמך כניצול שהוא ציני? משהו בסגנון "התאומים נפלו, הא? מזל, מחר הייתי אמור להיות תורן דואר". בכל מקרה, הדביקון שיוענק לך הינו דביקון ה-
, כי ביננו, זה (רוח) כל מה שהציניקנים היום עושים
. שא אותו בגאווה ובאון. אז
ו-
, ותמיד תזכור - אם אתה מרגיש אבוד, לא שייך, אין לך עם מי לדבר או שלא מבינים אותך, אל תבוא אלינו, יש מספיק פורומי תמיכה בתפוז
.

shellyland

New member
אם מעבירים הלאה את הלפיד

אז אני נורא נורא רוצה אותו. (אנחנו מדברים על יאיר, כן?)

Idan91

New member
עידן, אולי תפסיק ../images/Emo187.gif

לרמוז כל הזמן ששלי שייכת למחלקה הגריאטרית?

יופי! התחלה מצוינת!

אני אומר לכולם שלום ואז נעלם לשבוע! אז קודם כל, שתדעו, המחשב שלי עסק בהרבה חקירה פנימית השבוע, כך שהוא פשוט לא הסכים שאני אדליק אותו. הערב, במפתיע, הוא הסכים להיפתח בפני, אבל עד שאני לא אקבע לו תור אצל מישהו מקצועי (אני לא רוצה להגיד "טכנאי" כדי שהוא לא ייבהל...), אני לא יכול לדעת מתי הוא יידלק שוב... אז אני אנצל את רגעי החסד האלה לספר לכם קצת על עצמי. נולדתי עצוב ומיותר לבית משפחת קימל. לא, זה לא נכון... זה מישהו אחר... אני גדי. אני בן 24, ואני ירושלמי. לפני כארבע שנים עזבתי את חיקה החמה והדביקה של הדת, אבל על זה נדבר בפעם אחרת. בינתיים הספקתי לסיים שירות צבאי מלא (נח"ל), לעבוד שנה באבטחה ולטייל שנה במזרח (כן, תקנאו, נו... בבקשה...). לפני כחצי שנה חזרתי, שכרתי דירה עם שותפים, ואחרי תקופה קצרה ומתוקה כמלצר חזרתי לחיק האבטחה. במקום בו אני מאבטח (אותו לא נפרש מסיבות שתבינו מיד) יש מחשב בו אסור לנו להשתמש. במשמרות לילה אנו, כמובן, משתמשים במחשב. כך שלפני כמה חודשים מצאתי את עצמי משוטט בתפוז, ומשלמים לי על זה. הדבר הראשון שעלה לי בראש - "ניצול ציני". חוץ מזה, גם יש את כל קטע הדת שממנה "ניצלתי"... אבל זה כבר דבר שחשבתי עליו בדיעבד... אז זהו, לא נציק לכם יותר, שתהיה לכם שבת נהדרת!

למעלה