שלום לכולם!

בלי להתעצבן....

יפה לך שיש לך תכנון ובלה בלה בלה, רק אמרתי שזה לא כזה פשוט כמו "מכירים איזה אמריקאית חביבה ומתחתנים". בהצלחה לך רק חבל שתגיע לשם ותחשוב שהכל מושלם ופשוט. אתה סתם תתאכזב.

Squad 55 Taylor

New member
ANGEL DUST....

אני לא יודע מאיזה ניסיון את מדברת אבל אני מכיר הרבה אנשים שעשו את זה... ואם לא מוצאים אמריקאית חביבה... מחכים להגרלה של הגריןקארד ומקסימום... יש לי תוכנית חלופית... אם לא לגור בניויורק לגור במקום אחר בארה"ב שהתנאי קבלה שם ויתר קלים אבל לא איזה כפר נידח ואם לא אז אני יגור בארץ באילת... אבל תודה על הדאגה :)

Julia16

New member
היי ליה!

תשמעי, אני מאוד מבינה אותך. אני ישראלית כמובן, אבל אני גרה באנגליה כבר כמעט 3 שנים עם המשפחה שלי ואני לומדת פה בתיכון. אני מאוד מזדהה איתך כי גם אני הייתי ממש בשוק כשעברתי, מהתרבות האנגלית, מהאופי של האנשים וכו', ולקח לי המון זמן להתרגל ולהבין בדיוק מה קורה פה ואיך הדברים עובדים. אני חושבת שאת צריכה לנצל את הדברים הטובים בישראל, כמו האופי החם של האנשים, הפתיחות, הציניות כמו שאת אומרת, ועוד, ולנסות להתעלם מהדברים הפחות טובים ומההתנהגות הגסה והוולגרית לפעמים. אני בטוחה שתתרגלי בסופו של דבר, כי כל אחד מתרגל לסביבה החדשה גם אם היא ממש שונה, ובתור דוגמא אני יכולה לתת לך את עצמי. בקיצור, אל תדאגי, את נמצאת בישראל רק 4 חודשים שזה ממש לא הרבה וצריך לפחות עוד כמה חודשים טובים כדי שתתחילי להרגשי בבית. חוץ מזה אני בטוחה שקיבלו אותך ממש יפה בבית ספר ונתנו לך הרגשה טובה ובטח כבר צברת לעצמך כמה חברים אז זה לא כזה גרוע. בכל מקרה, תעדכני אותנו עם מה שקורה, ואם בא לך לדבר ולשמוע יותר את יכולה לשלוח לי מסר. בייי

אנגליה, ארץ זבת בירה וודקה....

שלום ליה! וולקאם טו יזראל, כמה שנאמר. אל תתדאגי, צ'יק צ'אק תתרגלי לישראלים. בניגוד לאנגלים (אני חצי אנגלי ועכשיו גר באנגליה), לישראלים יש נשמה ולמרות שיש וולגרים (אפשר לחשוב שבליברפול אין...) זאת מדינה ממש אחלה, ואת תרגישי איך זה הבית הלאומי של יהודי העולם, אפילו אם את בכלל לא דתיה או שומרת מצוות (כמוני, למשל). אין לך ממש בעיה של שפה, אז עוד יותר טוב...יש רק את התרבות לספוג. את תצאי אדם הרבה יותר עשיר מבחינה רוחנית, ככל שיותר עוברים למקומות שונים ככה בן אדם יוצא יותר מועשר. It will be probably be hard for you to get used to the lack of boozing (I'm not sure how old you are, but if you're older than about 12 you'll know what I'm talking about...). You will see that people have more important things to do with their lives, and are much more willing to develop a conversation about things that actually matter. About the footie today, well done for beating Manchester! Peace out Benji

למעלה