שלום לכולם

תאנה

New member
שלום לכולם

אני פה , קוראת מה שאתם כותבים, ומציצה עליכם כל הזמן. גם אצלכם גשום כמו שאצלי? זה נראה לי כאילו הגשם יורד במיוחד בשבילי ומנסה לשטוף את כל הג`יפה שנדבקה אלי בתקופה האחרונה. אבל למען האמת - רק גשם זה לא מספיק אני זקוקה למכון רציני לשטיפת נשמות שיבואו ויקרצפו אותי מכל הכוונים. אתם מכירים אולי מכון כזה? בנתיים כתוב לי על הפגוש הקדמי אאאאאאווווווווף אחד גדול, יש למישהו טיפקס על תקן עזרה ראשונה?

טיפקס ??? אבל לא להריח הא ! ;-)

אגב למכון שאת מחפשת קוראים.. חופשה ! לא משהו לעמוד בתור ולרוץ, משהו בטן גב עם פינוקים ומנוחה. שיהיה לך יום טוב ממי. שלך, ענבר

תאנה כשגשום מתנתקים ....

וחושבים ונזכרים מה יכול לעשות לך הכי טוב שאפשר, בית ומוסיקה שעושה לך נעים, נסיעה ללא מטרה, צימר טבול בירוק מסביב וג`קוזי בפנים עם אח בוערת, ובקיצור נתק עד השמים. בהצלחה.

יפעת*

New member
עזרה ראשונה

סתם חיבוק גדול במיוחד, זה הרבה יותר יעיל מכל המכונים בעולם, ובטח יותר מטיפקס. יפעת

ronasher

New member
דבלה שלום לך

את צריכה באמת איזה רענון טוב לפי דברייך לדעתי מקלחת חמה מסג` טוב יספקו את צרכייך.

ronasher

New member
דבלה שלום לך

את צריכה באמת איזה רענון טוב לפי דברייך לדעתי מקלחת חמה מסג` טוב יספקו את צרכייך.

ronasher

New member
דבלה שלום לך

למעלה